SKIREJSE BESKRIVELSER - REN INSPIRATION!

På denne side kan du lade dig inspirere, da vores skirejser-skribent Thomas, herunder giver et indblik i nogle af hans bedste oplevelser på ski, på nogle af vores destinationer i Østrig.

Vi elsker at stå på ski og derfor vil vi gerne dele vores passion med dig, som måske ønsker at prøve en ny skidestination eller måske endda vil prøve en skiferie for første gang. Vi har noget for en hver smag, og vi håber Thomas' artikler kan være med til at hjælpe dig til det sted, som passer bedst til dig/jer/hele familien. 

Hvis du syntes vi mangler at beskrive noget specielt vedrørende skiløb vil vi meget gerne høre fra dig på triptour@triptour.dk, og så tage vi en dialog om det!

Rigtig god fornøjelse!

Königsleiten - Den glemte magi

Jeg ville ønske, at du havde været der. At du havde fået lov til at opleve dét, som jeg mærkede i hele min krop, da jeg den allerførste gang stod i byen, som senere skulle vise sig at blive mit Heimat....

Kitzbühel - "Verdens bedste Kitzbühel"

En lang tradition for at tilbyde alt det bedste inden for skisport, skiløb, kogekunst, shopping og underholdning har cementeret Kitzbühels status, som det mest legendariske skisportsområde i Alperne....

Obergurgl/Hochgurgl - "Alpernes diamant"

Sublime snesportsforhold, fantastiske hoteller med ski IN/OUT og snesikkerhed har cementeret Obergurgls og Hochgurgls status som et af de mere eksklusive skisportsområder i Østrig.

FIND DIN SKIFERIE HER

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien. 

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

OBERGURGL/HOCHGURGL

Alpernes diamant

  • Østrigs højst beliggende skiområde
  • 120 km piste i alle sværhedsgrader
  • Eksklusiv indkvartering og skifaciliteter
  • Perfekt hvis du vil have det lille ekstra
  • Egnet som kør-selv ferie eller med fly

Læs mere om området og vores hoteller her