GRUPPE- OG FIRMAREJSER

Hos Trip Tour har vi stor erfaring med at arrangere skræddersyede gruppe- og firmarejser. Vi har i mange år haft fornøjelsen af at være skiarrangør for både små og store grupper samt virksomheder. Alle med et fælles ønske om en individuel løsning, der passer til deres specifikke krav ift. transport, rejselængde, pris, indkvartering, område, aktiviteter m.m.

Mange af de hoteller, som vi har i vores vinterprogram, har gode erfaringer med indlogering af grupper og virksomheder, og har I specielle ønsker til indkvarteringen, er vi altid i løbende dialog med hotellerne. Ønskes et helt andet produkt, har vi gennem vores mange gode, lokale kontakter i Østrig en masse muligheder for at skræddersy den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Vi kan altid kontaktes for en uforpligtende snak om jeres ønsker og krav til skirejsen, og på den baggrund kan der så besluttes, om I ønsker at modtage et helt uforpligtende tilbud fra os.

Vi ser frem til at høre fra jer og glæder os til at få muligheden for også at blive jeres rejsebureau, når den næste skirejse skal arrangeres.

Mange hilsner

Trip Tour ApS