HAUS LEO ***

Haus Leo

Midt i Westendorfs fortryllende vinterparadis ligger Haus Leo. Med en placering midt imellem byens charmerende bymidte og den store gondol, Alpenrosenbahn, er det charmerende pensionat et oplagt valg til skiferien. Et par hundrede meter væk finder man både skiudlejning, skiskole, restauranter, indkøb og byens to børnebakker. Fra børnebakkerne er det også muligt at fragte sig videre ned til gondolen og videre op på bjerget. Ligeledes kan man stå på ski hele vejen ned til byen, hvis der skal foretages indkøb inden turen går hjem til Haus Leos hyggelige rammer.
Haus Leo er lig med skiferie i Alperne! Uanset om der skal hygges, køres igennem eller genoplades, er Haus Leo garant for varme, imødekommenhed og traditionel, østrigsk gæstfrihed.

 

Værelser

Hos Haus Leo er alle værelser moderne, rummelige og charmerende i den typiske tyrolske stil.
Samtlige værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, Wifi, TV, radio og håndklæder. Derudover har størstedelen af værelserne også egen balkon, hvor man kan nyde udsigten ud over Holzams skønne marker og SkiWelt Wilder Kaisers hvide bjergtinder.

Hotellet tilbyder tre forskellige indkvarteringsmuligheder:

Enkeltværelse: For 1 person. 20 m2. Indeholder en enkeltmandsseng og badeværelse.
Dobbeltværelse: For 1 – 2 personer. 25 m2. Indeholder en dobbeltseng og badeværelse.
Lejlighed: For 2 – 4 personer. 40 m2. Flot 2-rums lejlighed beliggende i kælderetagen. Indeholder et stort soveværelse til fire personer i 2 dobbeltsenge, og et stort køkkenalrum, og et badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Efter en begivenhedsrig og aktiv dag på bjerget, er hotellets eget fællesrum og fjernsynsstue det oplagte valg, når der skal slappes af, hygges og uddelt priser for dagens vildeste skihop, bedste styrt eller flotteste stil.

I en hjemlig atmosfære danner hotellets egen lille restaurant rammerne for en god morgenmadsbuffet, traditionelle retter og hjemmelavede á la carte menuer.

Hvis energien er til det, kan man tage en duel ved hotellets eget bordtennisbord eller dartskive.

Hotellet tilbyder parkering og fri internet. De firbenede, pelsklædte venner er også velkomme på Pension Georg – blot man spørger.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Pension Georg

Adresse:

Unterdorf 3, 6363 Westendorf, Østrig

Tel: +43 5334 6295

 

Afstand til centrum  0 m
Afstand til pist 150 m 
Afstand til lift 300 m
Afstand til skibus 200 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

Priserne for vintersæsonen 2017/2018 kan ses ved at klikke på nedenstående links. Prislisten åbner i en ny fane i pdf format.

 

- PRISLISTE PENSION GEORG

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Pension Georg

  • Ledige pladser
Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Transportform: Fly, bus eller kør-selv
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Pension Georg, kan du printe eller downloade vores prisliste her:

PRISLISTE PENSION GEORG


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Hotellet er et perfekt sted til at koble af efter en lang dag på ski! På grund af hotellets eget aktivitetsrum med bordtennis og dart er hotellet ideelt for børnefamilien, der rejser selv.
Pension Georg, Westendorf