Westendorf - Vores gæsters favorit

Skrevet af Trip Tours' rejseskribet Thomas Hviid

Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig, hvordan det hele er. Jeg ville ønske, at jeg kunne nedfælde ethvert solstrejf og snefnug i ord, så jeg kunne beskrive og indfange vinterbrisen, den friske knirkende morgensne og resten af mit vinterparadis i detaljer.

For det fortjener Westendorf og de mennesker, der bor og lever i den lille, smukke skisportsby midt i Tyrol.

Byen formår at opfylde de eventyrlystne behov hos de udforskende snerejsende, og på samme tid får Westendorf dig til at føle dig hjemme fra første sekund, du sætter vinterstøvlerne i sneen foran byens ikoniske gule kirke og kæmpe grantræ, som stolt bærer byens pris af at have været Europas smukkeste landsby i 1998.

 

Men hvad er det, der gør Westendorf så speciel?

Intet måler sig med at stå op til en kold, skyfri og himmelblå vintermorgen med nyfalden puddersne på det vidunderlige Schneeberg – og bor man eksempelvis hos Familien Krall på Haus Sonnwend, kan man endda nyde udsigten ud over bjerg og dal med en kop varm østrigsk kaffe fra sin balkon midt på den ene af byens to øve pister. Dermed er der rig mulighed for afslapning, mens de mindste er i skiskole, en skiskole som ovenikøbet tilbyder danske skilærere.

Selve skiterrænet byder på lette, moderate og svære pister fordelt på 280 kilometer perfekt forbundne, snebeklædte bjergskråninger. Derfor er det muligt for alle, store som små, at have det sjovt og opleve nye eventyr igennem hele skiferien.

Byen ligger perfekt, med nem adgang til hele Skiwelt skiområdet og med pisterne som ender i centrum, er der kort vej at gå, fra man klikker skiene af, til man er tilbage på et af de mange hyggelige hoteller eller pensionater som ligger i byen.

Det særlige ved Westendorf er dog den ubeskriveligt venlige service du møder overalt, på hotellet, ved bageren, hos liften, restauranterne i byen eller de mange hyggelige hytter som fordeler sig langs med de kridhvide pister. Du bliver alle steder modtaget med åbne arme og smil og det er grunden til, at mange vælger at komme tilbage til Westendorf år efter år.

Jeg håber, du vælger en tur til Westendorf og får lov til at opleve, hvordan byen kan vokse sig til at blive dit andet hjem i de østrigske alper, når skiferien skal arrangeres næste gang.

Trip Tour tilbyder både lejligheder og værelser på deres mange centrale hoteller, deriblandt Haus Sonnwend i hjertet af byen og med pist og skiskolen lige uden for døren.

Se mere om Westendorf og vores hoteller her