VIGTIG INFORMATION ANG. COVID-19 I ØSTRIG

 

Siden er sidst opdateret 01.10.2022

AKTUEL INFORMATION ANG. COVID-19

På følgende sider findes relevante indrejse- og opholdsregler for Østrig. Trip Tour anbefaler at man holder sig opdateret via de officielle kanaler inden afrejse.

- UM's rejsevejledninger

- Den Danske ambassade i Østrig

coronasmitte.dk

Man er som rejsende selv ansvarlig for til en hver tid, at opfylde gældende regler for indrejse til Østrig, Tyskland og Danmark på hjemturen.

Mange af vores gæster kører selv til Østrig, derfor er det vigtigt at holde sig opdateret ang. evt. regler for transitrejser gennem Tyskland. Seneste information kan altid findes via UM's hjemmeside: Danmark i Tyskland.

 

Et par vigtige detaljer at huske på inden ferien

Vi anbefaler at du inden ankomst til Østrig ALTID opdaterer dig ang. de seneste retningslinjer fra de Østrigske myndigheder.

Relevante links er vedlagt herunder:

Det Østrigske Turistbureau: Coronavirus og rejser i Østrig
UM's ambassade i Østrig: Coronavirus/Covid-19 Østrig
 

UM's rejsevejledninger

Se de generelle regler for vejledningerne her

BEMÆRK! Du er som rejsende selv ansvarlig for at have gyldigt pas, evt. Corona-pas og vaccinationer samt sikre, at være orienteret om man lever op til gældende krav om indrejse og opholdsregler i det land man rejser til. Dvs. at det er den rejsendes ansvar at sikre sig, at man overholder indrejsekrav og kan fremvise gyldige dokumenter (f.eks. coronapas) hvis påkrævet, på samme måde som man for andre lande skal sikre sig, at gyldigt pas eller gældende VISUM-regler er overholdt, for at kunne komme ind i et land.

Trip Tour kan ikke stilles til ansvar for at en rejse ikke kan gennemføres, hvis en eller flere rejsedeltagere ikke kan fremvise de nødvendige dokumenter, som kræves, og hvis Udenrigsministeriet samtidig fortsat ikke fraråder rejser til Østrig.

Se UM's seneste rejsevejledning for Østrig her.

 

Rejsegarantifonden:

Som rejsearrangør af pakkerejser skal man være registreret i en rejsegarantifond og Trip Tour er med medlemsnummer 2524, registreret i den Danske Rejsegarantifond.

Hvis du vil vide mere om Rejsegarantifonden og hvordan man som forbruger er beskyttet, kan du læse mere via dette link: https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Har du spørgsmål relateret til ovenstående eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os på triptour@triptour.dk

 

Vil du gerne på ski og vide mere om vores mest populære skidestination, så skal du læse vores afsnit ang. skirejser til Westendorf.

 

(Covid-19 Photo by Edward Jenner from Pexels)