DIN TRYGHED NÅR DU BOOKER EN REJSE MED TRIP TOUR

 

UM ændrede i september rejsevejledningen til Østrig

Udenrigsministerier ændrede i september rejsevejledningerne for en lang række lande inkl. Østrig. Desværre overstiger Østrigs smittetal lige nu 30 smittede pr. 100.000 indbyggere pr. uge målt som et gennemsnit over 14 dage, hvilket betyder, at UM lige nu fraråder alle ikke nødvendige rejser til landet.

Se UM's seneste rejsevejledning for Østrig her.

 

Hvad betyder det, hvis du har reserveret en skirejse hos os til den kommende skisæson?

Fraråder UM ikke nødvendige rejser til Østrig torsdag kl. 16.00 ugen før afrejse (9 dage inden skiferien), refunderes hele rejsens pris, hvis man har booket en pakkerejse. For pakkerejser gælder det, at man har booket minimum 2 af følgende services: Hotel, liftkort, bus, tog eller fly.

Årsagen til at det er torsdag kl. 16.00 ugen inden afrejse er, at det er der UM opdaterer deres rejsevejledninger. Bliver ens rejse berørt af evt. ændringer i rejsevejledningen, får man besked samme aften 9 dage inden afrejse. 

 

Kan jeg booke en skirejse nu, selvom UM fraråder rejser til Østrig?

UM's rejsevejledningen kan stadig nå at ændre sig inden skisæsonen for alvor starter. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for at komme på ski, også selvom man lige nu ikke kan rejse til Østrig.

Vi håber på en positiv udvikling i antal smittetilfælde i Østrig, så vi kan sende alle vores fantastiske gæster afsted på ski igen i år.

 

Generel info:

Østrigs turistbureau har lavet nogle generelle guidelines omkring Covid-19 i Østrig. Du kan læse dem her.

 

Vi følger situationen:

Hos Trip Tour følger vi situationen nøje omkring netop UM's rejsevejledninger og vil informere vores kunder løbende, når der kommer relevante ændringer eller opdateringer.

Som rejsearrangør af pakkerejser skal man være registreret i en rejsegarantifond og Trip Tour er med medlemsnummer 2524, registreret af den Danske Rejsegarantifond.

Hvis du vil vide mere om Rejsegarantifonden og hvordan man som forbruger er beskyttet, kan du læse mere via dette link: https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Har du spørgsmål relateret til ovenstående eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os på triptour@triptour.dk

 

(Covid-19 Photo by Edward Jenner from Pexels)