DIN TRYGHED NÅR DU BOOKER EN REJSE MED TRIP TOUR

 

Link til UM's rejsevejledning

Se UM's seneste rejsevejledning for Østrig her.

 

Hvad betyder det, hvis du har reserveret en skirejse hos os til den kommende skisæson?

Trip Tour har tilbagebetalt pengene til alle vores gæster, som har booket en skirejse med os under vinteren 2020/2021. Vi beklager meget, at have aflyst alle rejser, men vi har selvfølgelig fulgt myndighedernes rejsevejledninger.

 

Kan jeg booke en skirejse til næste sæson (2022), selvom UM fraråder rejser til Østrig lige nu?

Vi arbejder på højtryk på, at blive klar til sæson 2022, da vi forventer en sæson med fuldt tryk på efterspørgslen fra alle os, der savner årets højdepunkt, skiferien! Hvis I allerede nu, ønsker at sende en forespørgsel, så er I mere end velkomne. Vi kan ikke sende jer bekræftelse og priser på en rejsebestilling, før tidligst i maj, men vi registrerer meget gerne jeres ønsker allerede nu. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Generel info:

Østrigs turistbureau har lavet nogle generelle guidelines omkring Covid-19 i Østrig. Du kan læse dem her.

 

Vi følger situationen:

Hos Trip Tour følger vi situationen nøje omkring netop UM's rejsevejledninger.

Som rejsearrangør af pakkerejser skal man være registreret i en rejsegarantifond og Trip Tour er med medlemsnummer 2524, registreret i den Danske Rejsegarantifond.

Hvis du vil vide mere om Rejsegarantifonden og hvordan man som forbruger er beskyttet, kan du læse mere via dette link: https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Har du spørgsmål relateret til ovenstående eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os på triptour@triptour.dk

 

(Covid-19 Photo by Edward Jenner from Pexels)