DIN TRYGHED NÅR DU BOOKER EN REJSE MED TRIP TOUR

 

UM's rejsevejledninger

Udenrigsministeriet har pr. 15/10 - 2021 ændret deres rejsevejledninger, således at disse ikke længere vurderes ud fra Covid-19 smittesituationen.

Se de generelle regler for vejledningerne her

Man skal være opmærksom på, at Covid-19 fortsat vurderes som en risiko, når man rejser til Østrig og at landet, på nuværende tidspunkt, derfor arbejder med nogle helt konkrete regler omkring indrejse og ophold, som turist i landet.

BEMÆRK! Det er den rejsendes ansvar at sikre sig at man overholder indrejsekrav og kan fremvise gyldigt coronapas, på samme måde som man for andre lande skal sikre sig at gældende VISUM regler er overholdt, for at kunne komme ind i et land.

Trip Tour kan ikke stilles til ansvar for at en rejse ikke kan gennemføres, hvis en eller flere rejsedeltagere ikke kan fremvise de nødvendige dokumenter, som kræves, og hvis Udenrigsministeriet samtidig fortsat ikke fraråder rejser til Østrig.

Se UM's seneste rejsevejledning for Østrig her.

 

Kan jeg booke en skirejse til den kommende sæson 2021/2022?

Vi holder løbende øje med UM's rejsevejledninger og retter os 100% efter dem. Sidste vinter var Østrig orange/rød, hvorfor vi tilbagebetalte pengene til alle vores gæster, som havde booket en skirejse med os.

Så længe UM ikke fraråder rejser til Østrig, er det muligt at bestille en skirejse med os dertil. Har man købt og betalt rejsen og UM igen, under den kommende vinter, fraråder ikke nødvendige rejser til Østrig, refunderer vi selvfølgelig pengene for hele rejsen. Det er netop sikkerheden ved at købe en pakkerejse.

Vi foretager den endelige vurdering senest en uge før den pågældende rejse, og kontakter herefter vores gæster, i fald en rejse skal refunderes.

 

Generel info om Covid-19 situationen i Østrig og indrejseregler mm.:

Østrigs turistbureau har lavet nogle generelle guidelines omkring Covid-19 i Østrig. Du kan læse dem her.

Hver især opmærksom på den såkaldte 3-G-regel, hvilket betyder, at du enten skal være testet, vaccineret eller helbredt for at rejse ind i landet. Denne regel gælder også under opholdet, herunder adgang til hoteller og restauranter.

I relation til indrejserestriktionerne, anbefaler Trip Tour at man som rejsende er vaccineret mod Covid-19, da dette vil sikre det mest optimale ophold.

Læs i øvrigt også om indrejserestriktionerne via UM’s hjemmeside her

 

Hvordan skal jeg forholde mig ift. eventuelle transitlande jeg skal rejse igennem for at komme til Østrig?

Vi følger UM’s rejsevejledninger for andre lande, på samme måde som for Østrig. Dvs. det er den rejsendes ansvar at sikre sig at indrejserestriktioner ved transit overholdes, således at man kan komme til Østrig, eks. via Tyskland i bil.

Læs UM’s rejsevejledning for Tyskland, herunder indrejserestriktion ved transit her

 

Vi følger situationen:

Hos Trip Tour følger vi situationen nøje omkring netop UM's rejsevejledninger.

Som rejsearrangør af pakkerejser skal man være registreret i en rejsegarantifond og Trip Tour er med medlemsnummer 2524, registreret i den Danske Rejsegarantifond.

Hvis du vil vide mere om Rejsegarantifonden og hvordan man som forbruger er beskyttet, kan du læse mere via dette link: https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Har du spørgsmål relateret til ovenstående eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os på triptour@triptour.dk

 

(Covid-19 Photo by Edward Jenner from Pexels)