DIN TRYGHED NÅR DU BOOKER EN REJSE MED TRIP TOUR

 

UM ændrede i september rejsevejledningen til Østrig

Udenrigsministerier ændrede i september rejsevejledningerne for en lang række lande inkl. Østrig. Desværre overstiger Østrigs smittetal stadig 30 smittede pr. 100.000 indbyggere pr. uge målt som et gennemsnit over 14 dage, hvilket betyder, at UM fortsat fraråder alle ikke nødvendige rejser til landet.

Se UM's seneste rejsevejledning for Østrig her.

 

Hvad betyder det, hvis du har reserveret en skirejse hos os til den kommende skisæson?

Fraråder UM ikke nødvendige rejser til Østrig fredag kl. 16.00 ugen før afrejse (8 dage inden skiferien), refunderes hele rejsens pris, hvis man har booket en pakkerejse. For pakkerejser gælder det, at man har booket minimum 2 af følgende services: Hotel, liftkort, bus, tog eller fly.

Årsagen til at det er fredag kl. 16.00 ugen inden afrejse er, at det er der UM opdaterer deres rejsevejledninger. Bliver ens rejse berørt af evt. ændringer i rejsevejledningen, får man besked samme aften 8 dage inden afrejse. 

 

Kan jeg booke en skirejse nu, selvom UM fraråder rejser til Østrig?

Vi må nok erkende at chancerne for at komme på ski i år, er meget små eller nærmest ikke eksisterende. Derfor har vi også valgt ikke at tage imod flere bestillinger af skirejser til sæson 2021, før UM ændrer rejsevejledningen til Østrig. Vi arbejder derimod på højtryk, for at blive klar til sæson 2022, så hurtigt som muligt, da vi forventer en sæson med fuldt tryk på efterspørgslen fra alle os der savner årets højdepunkt, skiferien! Hvis I, allerede nu, ønsker at sende en forespørgsel, så er I mere end velkomne. Vi kan ikke sende jer bekræftelse og priser på en rejsebestilling, før tidligst i maj, men vi registrerer meget gerne jeres ønsker allerede nu. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Generel info:

Østrigs turistbureau har lavet nogle generelle guidelines omkring Covid-19 i Østrig. Du kan læse dem her.

 

Vi følger situationen:

Hos Trip Tour følger vi situationen nøje omkring netop UM's rejsevejledninger og vil informere vores kunder, som allerede har booket, løbende, når der kommer relevante ændringer eller opdateringer.

Som rejsearrangør af pakkerejser skal man være registreret i en rejsegarantifond og Trip Tour er med medlemsnummer 2524, registreret i den Danske Rejsegarantifond.

Hvis du vil vide mere om Rejsegarantifonden og hvordan man som forbruger er beskyttet, kan du læse mere via dette link: https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Har du spørgsmål relateret til ovenstående eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os på triptour@triptour.dk

 

(Covid-19 Photo by Edward Jenner from Pexels)