Trip Tour er teknisk rejsearrangør for Thailand Tours

Trip Tour har et strategisk samarbejde med rejseudbyderen og Thailand/Asien specialisten Thailand Tours (www.thailandtours.dk

Det betyder, at alle pakkerejser solgt gennem Thailand Tours faktureres af Trip Tour, så alle rejser derigennem er dækket af rejsegarantifonden, hvor Trip Tours har medlemsnummer 2524. Det kan kort nævnes at en pakkerejse består af mindst to komponenter/services i et køb af en rejse gennem et rejseselskab. Dermed opnår man som kunde en langt større sikkerhed.

Dette i en uddybende grad fremgår også af Thailand Tours hjemmeside og rejsebetingelserne.

Thailand Tours er en mindre og meget personlig rejseudbyder, som sætter kunderne i centrum præcis som Trip Tour. Derfor er det et rigtigt godt match, at Trip Tour og Thailand Tours samarbejder om at levere unikke ferieoplevelser, med kunden i fokus.

Skulle du som kunde af Thailand Tours have nogle spørgsmål vedrørrende dette, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Thailand Tours eller Trip Tour. Du finder Thailand Tours kontakt information på deres hjemmeside ved at følge ovenstående link. 

Ydermere vil vi gerne henvise til Rejsegarantifodens hjemmeside som kan besvare eventuelle yderligere spørgsmål på denne side, som kan ses ved at klikke på dette link (siden åbner i en ny fane i din browser).

 

Med venlig hilsen

Thailand Tours & Trip Tour