TAG MED TRIPTOUR PÅ PILGRIMSREJSE TIL CAMINOEN

CAMINO PORTUGUES - KYSTRUTEN

Oplev Camino Portugues med Trip Tour og få en oplevelse for livet.

Drømmer du om en rundrejse fyldt med betagende landskaber, kulturel rigdom, ro og indre fordybelse? Så er Camino Portugués, den portugisiske pilgrimsrute, den ultimative vandretur for dig. Træd i pilgrimmenes fodspor gennem det smukke Portugal og oplev en rejse, der vil berige din sjæl og efterlade dig tryllebundet.

Camino Portugués strækker sig over mange hundrede kilometer, fra Lisabon i det sydlige Portugal til den hellige by Santiago de Compostela i Catalanien (Spanien). Denne rute starter ud fra skønne Porto, og tilbyder en unik blanding af naturskønhed, kulturskatte og ”universiel forbindelse”.

Ruten tager dig gennem maleriske landsbyer, fortryllende skove og frodige vinmarker. Du vil passere historiske slotte, broer og kirker, der vidner om århundreders kulturel arv. Den rige portugisiske kultur vil omfavne dig, når du udforsker charmerende byer som Porto, Pontevedra, Tui og Caldas de Reis, hvor du kan smage på lækre lokale retter og nyde skønne vine fra både Portugal og Spanien. 

Vandreturen på Camino Portugués er ikke kun en rejse gennem det ydre landskab, men også en indre rejse. Undervejs vil du møde mennesker fra hele verden og de samtaler og venskaber, der opstår langs ruten, er en integreret del af Camino-oplevelsen som vil berige din rejse på utrolige måder.

En af de mest betagende højdepunkter på Camino Portugués er ankomsten til Santiago de Compostela, hvor pilgrimme i århundreder har afsluttet deres rejse. Når du når frem til den majestætiske katedral, vil du føle en overvældende følelse af stolthed, triumf og fred. At se det berømte Botafumeiro-sving, som er verdens største røgelseskar, der fyldes med duftende røg, er et mindeværdigt øjeblik, der vil forplante sig som et evigt minde.

Camino Portugués er mere end bare en vandretur - det er en personlig rejse, der vil sætte sig spor i dit hjerte og sind.

Klik på linket herunder, for at læse mere om vores specifikke Caminorejser.

CAMINO PORTUGUES - KYSTRUTEN