Gruppe- & Firmarejser til Østrig

Trip Tour har meget erfaring med at sende grupper eller firmaer til Tyrol i Alperne


Hos Trip Tour har vi stor erfaring med at arrangere skræddersyede gruppe- og firmarejser. Vi har i mange år haft fornøjelsen af at være skiarrangør for både små og store grupper samt virksomheder. Alle med et fælles ønske om en individuel løsning, der passer til deres specifikke krav ift. transport, rejselængde, pris, indkvartering, område, aktiviteter m.m.

Mange af de hoteller, som vi har i vores vinterprogram, har meget erfaring med indlogering af grupper og virksomheder, og har I specielle ønsker til indkvarteringen, er vi altid i løbende dialog med hotellerne. Ønskes et helt andet produkt, har vi gennem vores mange gode, lokale kontakter i Østrig en masse muligheder for at skræddersy den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Gruppe- eller firmarejse er typisk fra 10 personer og op.

Vi kan altid kontaktes på triptour@triptour.dk for en uforpligtende snak om jeres ønsker og krav til skirejsen, og på den baggrund kan der så besluttes, om I ønsker at modtage et helt uforpligtende tilbud fra os.

Vi ser frem til at høre fra jer og glæder os til at få muligheden for også at blive jeres rejsebureau, når den næste skirejse skal arrangeres.

Mange hilsner

Trip Tour ApS

Hvorfor bestille skirejsen igennem Trip Tour?

 1. Vi har historisk været et af Danmarks bedst-anmeldte ski-bureauer i mange år (Kilde: Trustpilot.dk)
 2. Vi er medlem af Rejsegaranti Fonden, således jeres pakkerejse er 100% beskyttet (Reg. nr. 2524)
 3. Vi har eksisteret i mere end 25 år
 4. Vi har valgt at specialisere os i det danske marked og kun til Østrig, så kald os bare eksperter!
 5. Vi tilbyder dansk service igennem hele bestillingsprocessen
 6. Vi har dansk guideservice i Østrig
 7. Vi har en meget lav risiko-profil ift. omverdenen pga. vi ikke selv ejer fly og hoteller, så book trygt med os!
 8. Vi har en etableret kontakt til de danske alarm centraler, skulle uheldet være ude
 9. Vi tilbyder rabat på skileje og skiskole
 10. Brug din tid/arbejdstid på andet end at søge efter de bedste muligheder for en skitur for hele gruppen - kontakt Trip Tour og lad os gøre arbejdet
 11. Slip bekymringerne og vær sikker på at alt fungerer fra start til slut
 12. Vi er det lille personlige skibureau, som passer godt på din ferie, og derfor skal du vælge Trip Tour!

Bestil en skiferie til Østrig her.

Anbefaling af Trip Tour som firmatur-arrangør

Hvorfor kontakte Trip Tour i forbindelse med en firmaskitur? Arrangørerne af den årlige firmaskitur - i et større rådgivende ingeniørfirma - er ikke i tvivl: ”Vi har gennem en lang årrække samarbejdet med Trip Tour om den årlige skitur til Østrig. Samarbejdet startede i 2005 og består stadigvæk. Planlægning samt indhentning af tilbud på næste års skitur starter før sommerferien og TripTour har altid kommet med det mest attraktive tilbud på den næste skitur og har også gjort det til skituren 2020. Konceptet for den 4-dages deltagerbetalte skitur har været det samme alle år, dog med et klart stigende antal deltagere: 4 dage på ski og vi skal bo på et godt hotel med hurtig adgang til skiområdet. Vi har været i Sölden, Kirchberg, Westendorf, Königsleiten, Serfaus/Fiss/Ladis samt Hochgurgl – nogle steder flere gange. Skituren betyder meget for firmaet, da deltagerene kommer fra virksomhedens hovedkontor i København samt regionskontorer på Sjælland og i Jylland. Værdien af skituren kan ikke direkte ses på bundlinjen, men vi er ikke i tvivl om at når op til 120 ansatte tager på en skitur sammen styrker det de interne relationer på tværs af regioner og afdelinger på de enkelte kontorer. Skiturene har også styrket væksten af firmaet og været med til at skabe positive resultater. De sidste par år, hvor vi er blevet rigtig mange på turen, har Trip Tour været på destinationen med en guide, der løser evt. praktiske udfordringer, der evt. måtte opstå med så mange deltagere. Hos Trip Tour har vi altid kun haft én kontaktperson, der er med i hele forløbet fra start til slut. Trip Tour har altid løst opgaven til vores fulde tilfredshed i tæt samarbejde med arrangørgruppen.”

FIND DIN GRUPPE- ELLER FIRMASKIREJSE HER

Hvor går skituren hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din skirejse og vi elsker at hjælpe vores gruppe- og firmakunder med, at arrangere et af årets højdepunkter - nemlig gruppe- eller firmaskituren. 

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig. Ydermere finder du også vores hoteller under hver skidestination.

ØNSKER DU INSPIRATION TIL ØSTRIGS PERLER?

Læs om vores fantastiske skiområder samt anden nyttig information

Vores rejseskribent Thomas elsker Østrig, præcis som vi gør hos Trip Tour. Vi har bedt ham om at beskrive nogle af hans favoritter og dele dem med os. Så hvis vil du inspireres til nye spændende skiområder, så klik her for at læse om bl.a. Alpernes Diamant og Den Glemte Magi.

Derudover findes også andre nyttige artikler på vores blog.