REJSEFORM

SKIFERIE TIL ØSTRIG MED FLY, BUS ELLER SOM KØR-SELV

Hos Trip Tour kan du vælge forskellige rejseformer for din skiferie til Østrig – helt afhængig af, hvad der passer dig bedst.

Vi tilbyder følgende rejseformer for din næste skirejse til bjergrige og skivenlige Østrig (læs mere ved at klikke på linkene herunder):

Vi arrangerer skirejser til følgende skidestinationer og med følgende rejseform som mulighed:


Kør-selv til Østrig

Det kan bemærkes at ved kør-selv anvender du egen bil, men lige meget hvordan du ønsker at ankomme til en af vores smukke og sne-rige skisport-/skiferie områder, vil vi sørge for, at alt er klart til en god ferie, ved ankomst til hotellet.

Flyrejse til Østrig

Ønsker du at flyve med os, tilbyder vi flyrejser fra København eller Billund direkte til Innsbruck. Flyrejsen tager ca. 2 timer, hvorefter der vil være transfer til hotellet. Afhængigt af hvilken destination man har booket, kan transfertiden variere. Mod et tillæg kan man få sine egne ski med på flyet. Der vil altid være en repræsentant fra Trip Tour i lufthavnen ved ankomst, som sørger for, at alle vores gæster får den bedste start på ferien.

Busrejse til Østrig

Busrejserne udgår fra rigtig mange steder spredt ud over hele Danmark - langs motorvejene - således du ikke behøver at rejse så langt til nærmeste opsamlingsplads samt ligeledes at busrejsen bliver kortest mulig. Se gerne listen med tider og steder ved at læse mere under transportmuligheden med bus.

 

Bestilling/Kontakt

Hvis du vil vide mere, venligst kontakt os via kontaktformularen, som du kan se længst til venstre for denne tekst eller direkte på mail til: triptour@triptour.dk - så skal vi gøre vores bedste for at finde frem til den bedste løsning for dig/jer/hele familien eller måske firmagruppen!

FIND DIN SKIFERIE HER

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien.

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

REJSEFORSIKRING

Husk forsikringen inden skiferien

Trip Tour anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring i tillæg til dit blå sygesikringskort, så du er sikker på, at du er ordentlig forsikret under ferien.

 

Trip Tour samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som tilbyder forskellige forsikringer, der passer til de fleste behov.

Læs mere om forsikringer herunder.