FLYREJSE TIL ØSTRIG INKLUSIV TRANSFER

Trip Tour tilbyder skiferier med inkluderet flyrejse til alle vores destinationer, hvilket er den absolut hurtigste måde at komme til Østrig på. Vi flyver bl.a. med Austrian Airlines fra Kastrup Lufthavn og Atlantic Airways fra Billund Lufthavn. Priserne varierer og afhænger af pladssituationen på bookingtidspunktet. Rejser I som en gruppe på 10 personer eller mere, tilbyder vi derudover skræddersyede gruppeture. Her kan vi sagtens arrangere alternative flymuligheder efter behov. Kig altid på billetten for at se det specifikke flyselskab og afrejsetider, da de kan variere ift. de nedenstående specificerede oplysninger.

MØDETID OG BAGAGE

Trip Tour anbefaler altid at være i lufthavnen i god tid og senest 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at check-in lukker 1 time før afgang.
Vær opmærksom på bestemmelserne vedr. begrænsning af væsker i håndbagagen. Generelt anbefaler vi, at alle væsker pakkes i kufferten, som skal indskrives. Yderligere information er tilgængelig på www.cph.dk og www.bll.dk

Ski/snowboard og skistøvler kan medbringes på flyrejsen mod betaling af et tillæg. pr. sæt. Ønsker du at medbringe ski eller snowboard, skal dette bestilles på forhånd hos Trip Tour, da der kun er et begrænset antal pladser. Er bestillingen ikke påført dit rejsebevis, bliver ski og snowboard afvist i lufthavnen. Tasken/posen med ski eller snowboard og støvler må ikke indeholde anden bagage og kun 1 par ski eller 1 snowboard i hver pose.

Det er ikke muligt at have eller at betale for overvægt på flyet. Overvægt vil blive afvist og efterladt i lufthavnen.
Se regler for bagage samt priser for skitransport i nedenstående skema.

Nedenstående afgange og oplysninger omkring fly og bagage, gælder for de mest hyppige afgange vi har, men tjek altid din billet, da flyselskab og andre oplysninger/priser kan variere ift. nedenstående.

 

 Flyrute

 Flyselskab

 Uge

 Afgang

 Ankomst

 Afgang

 Ankomst

 Bagage

 Ski      

 Kastrup - Innsbruck

 Austrian Airlines

 3-10

 18:05

 19:55

 15:25

 17:15

 20 kg + 5 kg

 500,-

 Billund - Innsbruck

 Atlantic Airways

 3-10

 18:00

 19:55

 14:25

 16:15

 15 kg + 5 kg

 500,-


VED ANKOMST TIL LUFTHAVNEN

Ved ankomst til lufthavnen bliver du modtaget af en repræsentant fra Trip Tour, som sørger for, at alle vores gæster kommer godt frem til hotellet i vores transferbusser. Cirka transfertider kan ses i skemaet herunder.

TRANSFERTIDER

 Destination / Lufthavn

 Salzburg

 Innsbruck

 Westendorf

 01:30 timer

 01:00 timer

 Kirchberg

 01:15 timer

 01:15 timer

 Sölden

 02:45 timer

 01:15 timer

 Obergurgl

 03:05 timer

 01:35 timer

 Königsleiten

 02:15 timer

 01:30 timer

 Serfaus-Fiss-Ladis

 02:45 timer

 01:15 timer

Transfer tur/-retur fra lufthavnen til hotellet er inkluderet i prisen.


Find din skiferie med fly her

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien.

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

Ønsker du mere inspiration om Østrig?

Læs om vores fantastiske skiområder samt anden nyttig information

Vores rejseskribent Thomas elsker Østrig, præcis som vi gør hos Trip Tour. Vi har bedt ham om at beskrive nogle af hans favoritter og dele dem med os. Så hvis vil du inspireres til nye spændende skiområder, så klik her for at læse om bl.a. Alpernes Diamant og Den Glemte Magi.

Derudover findes også andre nyttige artikler på vores blog.