KØR-SELV TIL ØSTRIG

Mange skirejsende ønsker at være uafhængige af bus og fly og foretrækker derfor at køre selv. Hos Trip Tour kan du booke en "kør-selv" ferie til alle vore destinationer. Kort om kør-selv oplægget kan nævnes:  

  • Som kør-selv gæst deltager man selvfølgelig i rejselederens arrangementer på lige fod med de øvrige gæster, når man rejser til de destinationer hvor dette tilbydes.
  • Kør-selv gæster modtager en kørselsbeskrivelse ca. 14. dage før ankomst sammen med anden praktisk og relevant information, så rejsen bliver så nem som muligt.
  • Liftkort og velkomstbrev ligger klar på hotellet og du vil blive kontaktet af en af vores rejseledere, på ankomstdagen, for at sikre, at man er kommet godt frem til destinationen.
  • Som kør-selv gæst, har man ligeledes mulighed for at komme i kontakt med vores rejseledere i løbet af hele sin ferie, i fald man skulle have brug for dette.

Har du spørgsmål til kør-selv ferie med Trip Tour er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på hjemmesiden eller ved at benytte kontakt boksen til venstre på siden.

HVORDAN FÅR MAN DEN BEDSTE KØR-SELV SKIFERIE?

På Trip Tours skirejseblog har vi i december 2019 skrevet en lidt længere artikel om denne rejseform, som vi mener beskriver de mange gode grunde til hvorfor at du bør vælge at bruge bilen som transportform til din næste skitur til Østrig, men den mest centrale grund er friheden. Der er dog meget mere, og i dette blogindlæg har vi derfor samlet den bedste information, til en god kør-selv skiferie. Her finder du både tips til turen samt gode råd til den tyske auto-bahn med meget mere.

HVORDAN FÅR MAN DEN BEDSTE KØR-SELV SKIFERIE?Yderligere kør-selv information fra officielle hjemmesider

Læs flere tip & gode råd fra de Østrigske turistmyndigheder ved at klikke her! (Åbner i en ny fane)

Se trafiknyt fra de Østrigske vejr- & trafik myndigheder ved at klikke her! (Åbner i en ny fane)

Find din skiferie her

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien.

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

Ønsker du mere inspiration om Østrig?

Læs om vores fantastiske skiområder samt anden nyttig information

Vores rejseskribent Thomas elsker Østrig, præcis som vi gør hos Trip Tour. Vi har bedt ham om at beskrive nogle af hans favoritter og dele dem med os. Så hvis vil du inspireres til nye spændende skiområder, så klik her for at læse om bl.a. Alpernes Diamant og Den Glemte Magi.

Derudover findes også andre nyttige artikler på vores blog.