TOGREJSE TIL ØSTRIG

Trip Tour tilbyder, skiferier med togrejse t/r til Østrig til flere af vores destinationer. Du rejser med nattog fra enten Danmark eller Hamburg afhængig af hvilken uge du vælger at rejse. Det er nattog med liggekupé og udrejse fredag, så du kommer veludhvilet frem til destinationen allerede lørdag morgen.

Vi tilbyder fast togrejse til følgende destinationer, men har i specielle ønsker, kan vi altid arrangere dette til en skræddersyet pris.

  •       Westendorf
  •       Kirchberg
  •       Zell am Ziller
  •       Königsleiten
  •       Sölden

I ugerne 6-10 er det med direkte tog fra Danmark til Wörgl i Østrig og herfra har vi sørget for transport videre til jeres slutdestination. Prisen er altid inklusive transporten videre.

I de resterende uger er det med togrejse direkte fra Hamburg til Wörgl eller Innsbruck. Vælger man tog fra Hamburg, skal man selv arrangere rejsen indenrigs i Danmark. Vi sørger for transporten fra Wörgl og videre som i uge 6-10.

Rejs med god samvittighed og udnyt skiferien maksimalt

Det er med god samvittighed man rejser med toget, da lokomotivet kører på elektricitet fra 80% vindmøller og allerede i 2021 forventes det at det være 100% ren energi. Desuden er togrejser generelt den transportform som udleder mindst co2 pr. passager og dermed den mest klimavenlige rejseform du kan vælge.

Udover at vælge en klimavenlig rejse, har du også mulighed for at udnytte skiferien maksimalt, da man ankommer til destinationen allerede lørdag morgen og ligeledes rejser retur lørdag aften. Det betyder at du reelt kan få 8 dage på ski, inklusiv de to lørdage, som generelt er de bedste dage på pisterne, da det er her alle andre rejser. Du er dermed sikret masser af plads på pisterne.

Alle vores priser er inklusive 6 dages liftkort, men man har selvfølgelig mulighed for at opgradere til 7 eller 8 dage mod et tillæg, dette fremgår af vores prislister.

Togrejse i ugerne 6-10

I ugerne 6-10 rejser du med det svenske Snälltåget, hvorfor personalet vil være svensktalende.

Togets vogne består at ti kupéer og hver kupé har plads til seks personer. Sengene er 180 cm. lange og 60 cm. brede med undtagelse af den nederste seng, der er 67 cm. bred.

Inkluderet i togrejsen er pude, dynetæppe og sengelinned.

I hvert vognsæt er der to toiletter og to rum til at vaske sig. Vær opmærksom på, at du ikke kan tage et bad.

Der vil være Wifi på toget, men ikke af højeste hastighed og kvalitet, hvorfor vi anbefaler at downloade eventuelle film etc. inden afrejse. Alternativt efterlad skærmene derhjemme og hyg jer med kortspil, bøger og blade, og oplev en ferie, hvor man virkelig kan koble fra og nyde hinandens selskab.

Der er ikke stikkontakt i kupéerne, men der vil være USB stik.

Kommer vi til at sidde sammen som familie?

Rejser i 6 personer sammen er i altid sikret jeres egen kupé, rejser i færre end 6, kan man komme til at dele kupé med andre, da vi forsøger at fylde alle kupéer op med 6 personer i hver.

Det er muligt at tilkøbe privat kupé ved at betale for de tomme pladser, så er i fire personer som rejser sammen, kan man betale et tomsengstillæg for de sidste to pladser og dermed have sin egen kupé.

Prisen fremgår af vores prislister.

Faciliteter ombord

I toget finder du også en restaurantvogn midt i togsættet, hvor du kan booke bord til aftensmad. der er plads til 40 spisende gæster i restauranten, hvor der kan vælges mellem 5-6 retter fra menukortet. Der er desuden et udvalg af kioskvarer, snacks og sandwich, som du kan købe og nyde i kupéen. Det en god idé at medbringe Euro i kontanter til betaling under turen.

Det er også tilladt at medbringe sin egen mad og drikkevarer som så blot nydes i kupéen.

Restaurantvognen omdannes til bar kl. 21.00. Der skal dog gerne være ro i kupéerne fra kl. 22.00, så man bedes tage hensyn til familier og børn undervejs på rejsen.

Morgenmad lørdag morgen er inkluderet i prisen og serveres i kupéen, inden ankomst til Wörgl banegård.

Morgenmaden består af kaffe, te eller varm chokolade, en sandwich med ost, en kanelbolle, en juice og lidt frugt.

Røgfrit tog

Det er ikke tilladt a ryge i kupéerne eller restauranten/baren på rejsen.

Bagage og skitransport

Da alt bagage skal opbevares i kupéen, anbefaler vi at man medbringer følgende:

  •       Let håndbagage
  •       1 stk. kuffert med et maksimalt mål på 146 cm. (højde + bredde + dybde).

Har man sin egen kupé kan man sagtens medbringe ski og bagage så længe man kan opbevare alt i kupéen.

Rejser man i delt kupé, skal man tilkøbe skitransport som så opbevares i separat bagagevogn.

Spørg ved booking omkring mulighederne.

Ski og støvler skal opbevares i skiposer og tasker for at gøre håndteringen nemmest for personalet.

TOGTIDER

Danmark Udrejse afgang     Hjemrejse ankomst
Malmø C 15:20 13:15
Høje Taastrup St. 16:15 12:25
Odense St. 17:45 11:00
Kolding St. 18:45 10:15
     
     
 Østrig  Udrejse ankomst  Hjemrejse afgang
 Wörgl Hbf  07:40  20:45 
     

 Tog fra Hamburg i alle andre uger

Rejser du med nattoget fra Hamburg, rejser du i 4 personers liggekupéer, men ellers er faciliteterne de samme som på Snälltåget. Personalet vil være tysk, men kan tale engelsk.

Når du rejser med toget fra Hamburg, er det også muligt at stå af i Ötztal som i forhold til Sölden, Obergurgl og Serfaus-Fiss-Ladis er tættere på end Wörgl.

I dette tog findes der ligeledes restaurantvogn samt barvogn. Der gælder samme regler som på Snälltåget mht. nattero. Barvognen lukker kl. 24.00 af hensyn til togets andre gæster.

Der er inkluderet morgenmad på rejsen, som serveres lørdag morgen inden ankomst til Wörgl. Morgenmaden består af Kaffe eller kakao, 2 boller, smør, nutella, syltetøj og lidt pålæg.

Inkluderet i togrejsen er pude, dynetæppe og sengelinned. I hvert vognsæt er der to toiletter og to rum til at vaske sig.

Vær opmærksom på, at du ikke kan tage et bad.

Bagage og skitransport

  •       Let håndbagage
  •       1 stk. kuffert med et maksimalt mål på 146 cm. (højde + bredde + dybde).
  •       Skitransport kan gratis medbringes og opbevares i separat bagagevogn.

Det er ikke tilladt at ryge i toget fra Hamburg.
 

TOGTIDER

Tyskland Udrejse afgang     Hjemrejse ankomst
Hamborg Banegård 21:00 08:10
     
Østrig Udrejse ankomst Hjemrejse afgang
Wörgl Hbf 08:00 21:00
 Ötztal   09:10 19:00
     

 

For yderligere spørgsmål til en skiferie med tog, kontakt os endelig via mail på triptour@triptour.dk

Find din skiferie her

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien.

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

Ønsker du mere inspiration om Østrig?

Læs om vores fantastiske skiområder samt anden nyttig information

Vores rejseskribent Thomas elsker Østrig, præcis som vi gør hos Trip Tour. Vi har bedt ham om at beskrive nogle af hans favoritter og dele dem med os. Så hvis vil du inspireres til nye spændende skiområder, så klik her for at læse om bl.a. Alpernes Diamant og Den Glemte Magi.

Derudover findes også andre nyttige artikler på vores blog.