ØSTRIG / KØR SELV SKIREJSER / SKIFERIE TYROL / SKIHYTTER

Østrig er om vinteren et af verdens bedste skiområder på grund af den smukke natur og de nærmest endeløst mange pister og lifter. Bjergene synes skabt til masser af aktiv ferie på ski når skiferien går til disse kanter. Landet byder på et hav af skræddersyede skidestinationer, hyggelige hoteller, kultur, spisesteder, spektakulære scenerier af sneklædte bjerge og meget meget mere.

I mere end 25 år har Trip Tour sendt forventningsfulde feriegæster afsted på ski til Østrig med stor succes. Vi kender området godt og har nøje udvalgt vores destinationer og hotelprodukter, så der er noget for hele familien. Læs meget mere om vores destinationer herunder og få inspiration til din næste skiferie - uanset om du rejser alene, med vennerne, kollegaerne eller hele familien.

Bliv yderligere inspireret fra Tyrols officielle hjemmeside ved at klikke her! (Åbner op i en ny fane)

SKIFERIEPROGRAM

VORES SKIFERIEDESTINATIONER

 • Westendorf

  Westendorf, som ligger midt i det kæmpestore skiområde ”Kitzbüheler Alpen”, er en utrolig charmerende og typisk, østrigsk skisportsby. Westendorf har en unik beliggenhed, da pisterne ender i centrum – hvilket er noget, man ikke finder overalt! For børnefamilier er destinationen et fund udover det sædvanlige. Når man rejser med os, bor man så tæt på lift og pist, at det er en leg at komme på ski med børnene om morgenen.

  Se destinationen Se google kort
 • Kirchberg

  Den lidt mindre og hyggelige by, Kirchberg, ligger midt i Kitzbüheler Alpen i 837 meters højde. Byen er en typisk, østrigsk landsby, som byder på både cafeer, barer og en smule shopping. Byen ligger i skiområdet ”Kitzbüheler Alpen”, som er en sammenlægning af nogle af de bedste skiområder i Østrig. Med hele 1.081 km. pister er området vel nok Østrigs største skiområde. Et skiterræn som har udfordringer til både begyndere såvel som til de mere erfarne skiløbere.

  Se destinationen Se google kort
 • Königsleiten

  Zillertal Arena er det største sammenhængende skiområde i Zillertal. Når man rejser med os, bor man i Königsleiten, som ligger i 1600 meters højde og som dermed er den højest beliggende by i skiområdet. Byen er derfor også snesikker fra november til maj. Her holder man ferie uden at skulle med bus for at komme på ski, og man står på ski hele vejen hjem til byen og hoteldøren.

  Se destinationen Se google kort
 • Sölden

  Snesikre og fantastiske Sölden er Østrigs højest beliggende skiområde, og byder på godt skiløb i et fantastisk varieret terræn med god infrastruktur. I Sölden er der mulighed for gletcherskiløb, da gletcherne Rettenbach- og Tiefenbachferner er forbundet med det normale skiområde. Langt det meste af terrænet ligger over trægrænsen med store boulevarder omkring Giggijoch og omkring det vanskeligere terræn ved Gaislachkogel i 3040 meters højde.

  Se destinationen Se google kort
 • Obergurgl/Hochgurgl

  Obergurgl er med 1930 meters højde et af de mest snesikre og smukke skiområder i Østrig. Derfor bliver stedet også kaldt ”Alpernes diamant”. Alpernes diamant er en af de højest beliggende skibyer i Europa. Området består af selve byen Obergurgl og af hotelområdet Hochgurgl. Hochgurgl ligger i 2510 meters højde, hvilket er lige præcis over trægrænsen. For børnefamilier er destinationen et fund udover det sædvanlige.

  Se destinationen Se google kort
 • SERFAUS – FISS – LADIS

  Som var byen placeret på en solterrasse, ligger byen Fiss på et sydvest vendt plateau i 1436 meters højde midt i det skønne skiområde "Serfaus-Fiss-Ladis". Det er nemt at stå på ski i Fiss! De store lifter, Sonnenbahn Ladis Fiss, Schönjochbahn 1 og Möseralmbahn, har deres udgangspunkt midt i byen, ligesom de brede nedkørsler ender i byen. Skiområdet, Serfaus-Fiss-Ladis, har i alt 212 km. pister, og egner sig både til begyndere og mere øvede skiløbere.

  Se destinationen Se google kort
 • Zell am Ziller

  I hjertet af Zillertal ligger den lille idylliske by Zell am Ziller i 580 meters højde omgivet af de smukke bjerge Gerlosberg, Hainzenberg, Zellberg og Rohrberg. Med sin placering i midten af Ziller-dalen er byen indgangsporten til det fantastiske skiområde Zillertal Arena. I Zell am Ziller oser det af skiferiestemning. Zell am Ziller er ideel for begyndere og let øvede skiløbere, men Zillertal Arena har mere end udfordringer nok til den erfarne skientusiast med skiløb i op til 2.500 meters højde.

  Se destinationen Se google kort

VIL DU INSPIRERES?

Læs om vores fantastiske skiområder

Vores rejseskribent Thomas elsker Østrig, præcis som vi gør hos Trip Tour. Vi har bedt ham om at beskrive nogle af hans favoritter og dele dem med os.

 

Så vil du inspireres til nye spændende skiområder, så klik her og læse om bl.a. Alpernes Diamant og Den Glemte Magi.

TRIP TOUR GUIDESERVICE

Personlig service 24/7 under hele ferien

Hos Trip Tour er personlig service en stor del af skirejsen – både før, under og efter ferien.

 

Vi har altid prioriteret vores rejseledere højt, hvorfor man på de fleste af vores destinationer altid kan møde vores personale.

Alle vores rejseledere er selvfølgelig danske.

Læs meget mere om vores rejseledere her.

 

Skiferie i Østrig - skihytter i Tyrol Skiløb i Østrig på gode pister i Tyrol Kør selv skiferie i Østrig perfekt for hele familien