HOTEL DELUXE ALPINA OBERGURGL ****

Hotel Deluxe Alpina Obergurgl

Det 4-stjernede Hotel Alpina er et af Obergurgls førende hoteller. Med sit høje serviceniveau og gode mad forkæler hotellet gæsterne fra start til slut. Hotellet har en perfekt beliggenhed med en smuk udsigt kun få meter fra lift og pist. Hotellet har en hyggelig og elegant lounge med et åbent ildsted, og rummer derudover: et fitnessrum, legerum til børn og et stort wellnessområde med indendørs pool, 3 jacuzzis, saltvandssteam og meget mere. Alt dette er naturligvis til fri afbenyttelse.

Hotellet er delt op i to bygninger: Hovedbygningen og Haus Sonnberg, som er forbundet via en kældergang.

 

Værelser, lejligheder og suiter

Hotellet har i alt 80 hyggelige værelser, lejligheder og suiter i et stilfuldt og hyggeligt design. Samtlige værelser er fordelt i hotellets to bygninger.
Værelserne varierer af størrelse afhængigt af værelsestypen.

I Haus Sonnberg findes følgende værelseskategorier:

  • Dobbeltværelse Kat. A: For 1-3 personer. Ca. 25 m2. Stilfulde dobbeltværelser med bad/brus og wc, skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Ingen udeplads.

  • Dobbeltværelse Kat. B: For 1-3 personer. Ca. 28 m2. Stilfulde dobbeltværelser med bad/brus og wc, skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Ingen udeplads.

  • Hotellejlighed Kat. G: For 1-5 personer. Ca. 45 m2. Lejlighederne er opdelt i separat opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og toilet. Garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Der er ingen køkkenfaciliteter i lejlighederne. Balkon

  • Juniorsuite Kat. C: For 1-4 personer. Ca. 36 m2. Store og rummelige juniorsuites i elegant design opdelt i en lille opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og wc. Alle juniorsuites har skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Balkon.

I hovedbygningen findes følgende juniorsuiter samt en deluxe lejlighed Kat. F:

  • Juniorsuite Kat. C: For 1-4 personer. Ca. 37 m2. Store og rummelige juniorsuites i elegant design opdelt i en lille opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og wc. Alle juniorsuites har skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Balkon.

  • Juniorsuite Kat. D: For 1-5 personer. Ca. 45 m2. Inkluderer de samme faciliteter som Kat. C.
     
  • Juniorsuite Kat. E: For 1-5 personer. Ca. 55 m2. Inkluderer de samme faciliteter som Kat. C.

Som specificeret i ovenstående findes Junior Suite KAT. C både i hovedbygningen og i Haus Sonnberg.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Hotellet har en hyggelig og elegant lounge med et åbent ildsted og rummer derudover: et fitnessrum, legerum til børn og et stort wellnessområde med indendørs pool, 3 jacuzzis, saltvandssteam og 2 separate saunaområder. Alle disse kan frit benyttes. Skønhedsbehandlinger, massage og solarium kan tilkøbes mod gebyr.

Hotellet har to restauranter og er kendt for deres gode mad. Trip Tours gæster har halvpension inkluderet i prisen, som består af en lækker morgenmadsbuffet og en 4-retters gourmet middag om aftenen, hvor der kan vælges mellem tre forskellige hovedretter med tilhørende salatbuffet og et udvalg af oste.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Hotel Deluxe Alpina Obergurgl

Adresse: Obergurgl 70, 6456 Obergurgl, Østrig

Tel.: +43 5256 6000

 

 

Afstand til centrum       200 m
Afstand til pist 50 m 
Afstand til lift 50 m
Afstand til skibus 500 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

PRISER

Priserne for vintersæsonen 2020/2021 kan ses ved at klikke på nedenstående link. Prislisten åbner i en ny fane i pdf-format.

 

- PRISLISTE DELUXE ALPINA

 

Er du interesseret i en værelseskategori, som ikke fremgår af prislisten, så skriv til os for yderligere oplysninger.

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Hotel Deluxe Alpina Obergurgl

  • Ledige pladser

Book nu men betal i september!

Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Hotel Deluxe Alpina Obergurgl, kan du printe eller downloade vores prisliste her:


Bestil rejseTRIP TOUR ANBEFALER

Hotellet ideelt for både børn og voksne. Store som små kan koble af, være aktiv og nyde livet efter lang dag på ski. Stedet emmer af østrigsk luksus, hvilket også gør sig gældende for hele skisportsområdet.
Hotel Deluxe Alpina, Obergurgl

Andre hoteller i Obergurgl/Hochgurgl