HOTEL DELUXE ALPINA OBERGURGL ****

Hotel Deluxe Alpina Obergurgl

Det 4-stjernede Hotel Alpina er et af Obergurgls førende hoteller. Med sit høje serviceniveau og gode mad forkæler hotellet gæsterne fra start til slut. Hotellet har en perfekt beliggenhed med en smuk udsigt kun få meter fra lift og pist. Hotellet har en hyggelig og elegant lounge med et åbent ildsted, og rummer derudover: et fitnessrum, legerum til børn og et stort wellnessområde med indendørs pool, 3 jacuzzis, saltvandssteam og meget mere. Alt dette er naturligvis til fri afbenyttelse.

Hotellet er delt op i to bygninger: Hovedbygningen og Haus Sonnberg, som er forbundet via en kældergang.

 

Værelser, lejligheder og suiter

Hotellet har i alt 80 hyggelige værelser, lejligheder og suiter i et stilfuldt og hyggeligt design. Samtlige værelser er fordelt i hotellets to bygninger.
Værelserne varierer af størrelse afhængigt af værelsestypen.

I Haus Sonnberg findes følgende værelseskategorier:

  • Dobbeltværelse Kat. A: For 1-3 personer. Ca. 25 m2. Stilfulde dobbeltværelser med bad/brus og wc, skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Ingen udeplads.

  • Dobbeltværelse Kat. B: For 1-3 personer. Ca. 28 m2. Stilfulde dobbeltværelser med bad/brus og wc, skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Ingen udeplads.

  • Hotellejlighed Kat. G: For 1-5 personer. Ca. 45 m2. Lejlighederne er opdelt i separat opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og toilet. Garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Der er ingen køkkenfaciliteter i lejlighederne. Balkon

  • Juniorsuite Kat. C: For 1-4 personer. Ca. 36 m2. Store og rummelige juniorsuites i elegant design opdelt i en lille opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og wc. Alle juniorsuites har skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Balkon.

I hovedbygningen findes følgende juniorsuiter samt en deluxe lejlighed Kat. F:

  • Juniorsuite Kat. C: For 1-4 personer. Ca. 37 m2. Store og rummelige juniorsuites i elegant design opdelt i en lille opholdsstue, soveværelse og badeværelse med bad og wc. Alle juniorsuites har skrivebord, garderobe, minibar, safety boks, kabel TV, internetforbindelse, radio, telefon og hårtørrer. Balkon.

  • Juniorsuite Kat. D: For 1-5 personer. Ca. 45 m2. Inkluderer de samme faciliteter som Kat. C.
     
  • Juniorsuite Kat. E: For 1-5 personer. Ca. 55 m2. Inkluderer de samme faciliteter som Kat. C.

Som specificeret i ovenstående findes Junior Suite KAT. C både i hovedbygningen og i Haus Sonnberg.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Hotellet har en hyggelig og elegant lounge med et åbent ildsted og rummer derudover: et fitnessrum, legerum til børn og et stort wellnessområde med indendørs pool, 3 jacuzzis, saltvandssteam og 2 separate saunaområder. Alle disse kan frit benyttes. Skønhedsbehandlinger, massage og solarium kan tilkøbes mod gebyr.

Hotellet har to restauranter og er kendt for deres gode mad. Trip Tours gæster har halvpension inkluderet i prisen, som består af en lækker morgenmadsbuffet og en 4-retters gourmet middag om aftenen, hvor der kan vælges mellem tre forskellige hovedretter med tilhørende salatbuffet og et udvalg af oste.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Hotel Deluxe Alpina Obergurgl

Adresse: Obergurgl 70, 6456 Obergurgl, Østrig

Tel.: +43 5256 6000

 

 

Afstand til centrum       200 m
Afstand til pist 50 m 
Afstand til lift 50 m
Afstand til skibus 500 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETRIP TOUR ANBEFALER

Hotellet ideelt for både børn og voksne. Store som små kan koble af, være aktiv og nyde livet efter lang dag på ski. Stedet emmer af østrigsk luksus, hvilket også gør sig gældende for hele skisportsområdet.
Hotel Deluxe Alpina, Obergurgl

Andre hoteller i Obergurgl/Hochgurgl