APARTMENT WASTLHOF ***

Apartment Wastlhof

Det trestjernede Wastlhof ligger i nærheden af alt og formår stadig at bibeholde en stille og fredelig atmosfære. Med kun et stenkast fra den største af Westendorfs øvepister, har Wastlhof den perfekte placering i forhold til skiskolen og muligheden for at udforske det store SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental område.


Familien Treichl, som driver stedet, driver også stedets café og restaurant, som er kendt for dets traditionelle køkken.

 

Værelser/Værelse

Lejlighederne såvel som værelserne på Wastlhof er indrettet i en charmerende stil med østrigske træsorter. Den typiske tyrolske atmosfære gennemstrømmer stedet. 


Apartement Wastlhof tilbyder fem forskellige indkvarteringsmuligheder:

  • Lej. 1.: For 2-5 personer. 60 m2. Indeholder en stue, et soveværelse med tre senge, et soveværelse med dobbeltseng. Entré med et lille køkken. Badeværelse med et separate toilet. TV, radio, hårtørrer, Wifi og safety boks. Stor balkon.

  • Lej. 2: For 2-4 personer. 46 m2. Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, en stue med dobbelt sovesofa. Entré med et lille køkken, badeværelse med et separat toilet. TV, radio, hårtørrer, Wifi, safety boks. Balkon.

  • Lej. 3: For 1-3 personer. 32 m2. Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, en stue med en sovesofa. Entré med et lille køkken, badeværelse med toilet. TV, radio, Wifi, hårtørrer og safety boks. Sydvendt balkon.

  • Lej. 4: For 2-5 personer. 52 m2. Indeholder et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltmandsseng. En stue med en dobbelt sovesofa, et lille køkken, badeværelse med et separat toilet. TV, radio, Wifi og safety boks. Balkon.

  • Enkeltmandsværelse (med morgenmad): For 1 person. 13 m2. Indeholder en enkeltmandsseng, bad og toilet, TV, Wifi, og safety boks.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Lejlighederne på Wastlhof indbyder i særdeleshed til hygge og samvær med familien eller vennerne. Hvis lysten til at lave hjemmelavet mad ikke helt er til stede efter en aktiv dag på bjerget, så danner Wastlhofs egen á la carte restaurant de perfekte rammer for en god middag. Udover restauranten med den varme kamin, kan man om eftermiddagen også nyde en god kop kaffe og et stykke apfelstrudel i stedets café. 

Hotellet tilbyder parkering og fri internet. Kæledyr er ikke velkomne på Apartment Wastlhof.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Apartment Wastlhof

Adresse:

Schulgasse 16, A-6363 Westendorf, Østrig

Tel: +43 5334 2189

 

Afstand til centrum  200 m
Afstand til pist 50 m 
Afstand til lift 100 m
Afstand til skibus 200 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Ja
Restaurant Ja 
Reception Ja

Priser

Priserne for vintersæsonen 2020/2021 kan ses ved at klikke på nedenstående link. Prislisten åbner i en ny fane i pdf format.

 

- PRISLISTE APARTMENT WASTLHOF

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Apartment Wastlhof

  • Ledige pladser

Book nu men betal i september!

Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Apartment Wastlhof, kan du printe eller downloade vores prisliste her:


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Grundet de store lejligheder er Wastlhof ideelt for store grupper eller den store familie, som rejser sammen. Stedet ligger perfekt i forhold til skiskolen og øvebakken, hvorfor beliggenheden er optimal for skiferiens mindste.
Apartment Wastlhof, Westendorf