HAUS SONNWEND **+

Haus Sonnwend

Med Haus Sonnwend er man sikret indkvartering så tæt på pisten som muligt. Dog er man samtidigt ikke længere væk end 300 meter fra Westendorf centrum. Denne mindre pension ligger lige ved siden af børnebakken og skiskolen. Ønsker man en central beliggenhed med ski in/out, er Sonnwend det perfekte valg. Pensionen er meget populær blandt vores stamgæster og bør derfor bestilles i god tid, hvis man vil være sikker på at få plads.

 

Værelser/lejligheder

Haus Sonnwend tilbyder både værelser og lejligheder.
På 1. og 2. sal finder man fire lækre, nyrenoverede dobbeltværelser med balkon. Alle pænt og lyst indrettede med eget bad og toilet samt TV.

Haus Sonnwend rummer desuden fire flotte lejligheder:

  • 2-rums lejlighed: For 4 personer. Ca. 40 m2. Soveværelse med to sengepladser, køkken/alrum med to sengepladser, bad/toilet samt TV.

  • 3-rums lejlighed: For 5 personer. Ca. 60 m2. Et dobbeltværelse samt et værelse med en 140 cm. seng for op til to personer. Derudover et køkken/alrum med plads til en sengeplads, to badeværelser samt TV.

  • 3-rums lejlighed: For 6 personer. Ca. 70 m2. To soveværelser med hver to sengepladser, et køkken/alrum med to sengepladser, to badeværelser samt TV.

  • Studio-lejlighed: For 3 personer. Ca. 30 m2. Et køkken/alrum med to senge samt mulighed for en ekstra opredning.

Ved indkvartering i lejlighed er opholdet uden forplejning. Morgenmad kan tilkøbes. Lejlighedernes køkkener er udstyret med komfur, køleskab, elkedel samt kaffemaskine. Sengelinned og håndklæder forefindes også i lejlighederne. Slutrengøring og lokal kurskat er inkluderet i prisen. Der tilbydes gratis adgang til trådløst internet i hele huset.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Spisestue og solterrasse er til fri afbenyttelse. I spisestuen kan den tilkøbte morgenmadsbuffet nydes, alt imens der også er mulighed for at lave te eller kaffe om aftenen i tekøkkenet. Ønsker man aftensmad, kan dette tilkøbes og indtages på et af de nærliggende hoteller.
Sonnwend indgyder til familiehygge, men såfremt lysten til at lave mad ikke er til stede, da ligger byens restauranter og barer blot et stenkast væk.

Hotellet tilbyder parkering.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Sonnwend

Adresse:

Pfarrgasse 12, 6363 Westendorf, Austria

Tel: +43 5334 6546

 

Afstand til centrum  300 m
Afstand til pist 150 m 
Afstand til lift 150 m
Afstand til skibus 500 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Ja (kun morgenmad)
Reception Ja

Priser

Priserne for vintersæsonen 2020/2021 kan ses ved at klikke på nedenstående links. Prislisten åbner i en ny fane i pdf-format.

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Haus Sonnwend

  • Ledige pladser

Book nu men betal i september!

Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Sonnwend, kan du printe eller downloade vores prisliste her:


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Haus Sonnwend ligger perfekt i forhold til byens børnebakke. Derfor er hotellet ideelt for både børnefamilier og nybegyndere på ski. Hvis man endvidere ønsker at være den første på pisten, er Haus Sonnwend helt klart det optimale valg hertil.
Haus Sonnwend, Westendorf