HAUS SONNWEND **+

Haus Sonnwend

Med Haus Sonnwend er man sikret indkvartering så tæt på pisten som muligt. Dog er man samtidigt ikke længere væk end 300 meter fra Westendorf centrum. Denne mindre pension ligger lige ved siden af børnebakken og skiskolen. Ønsker man en central beliggenhed med ski in/out, er Sonnwend det perfekte valg. Pensionen er meget populær blandt vores stamgæster og bør derfor bestilles i god tid, hvis man vil være sikker på at få plads.

 

Værelser/lejligheder

Haus Sonnwend tilbyder både værelser og lejligheder.
På 1. og 2. sal finder man fire lækre, nyrenoverede dobbelt og familie værelser med balkon. Alle pænt og lyst indrettede med eget bad og toilet samt TV.

Haus Sonnwend rummer desuden tre flotte lejligheder:

  • 2-rums lejlighed: For 4 personer. Ca. 40 m2. Soveværelse med to sengepladser, køkken/alrum med to sengepladser, bad/toilet samt TV.

  • 3-rums lejlighed: For 6 personer. Ca. 70 m2. To soveværelser med hver to sengepladser, et køkken/alrum med to sengepladser, to badeværelser samt TV.

  • 4-rums lejlighed: For 8 personer. Ca. 90 m2. Tre soveværelser med hver to sengepladser Derudover et køkken/alrum med plads til to sengepladser, to badeværelser og et extra toilet, samt TV.

Ved indkvartering i lejlighed er opholdet uden forplejning. Morgenmad kan tilkøbes. Lejlighedernes køkkener er udstyret med komfur, køleskab, elkedel samt kaffemaskine. Sengelinned og håndklæder forefindes også i lejlighederne. Slutrengøring og lokal kurskat er inkluderet i prisen. Der tilbydes gratis adgang til trådløst internet i hele huset.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Spisestue og solterrasse er til fri afbenyttelse. I spisestuen kan den tilkøbte morgenmadsbuffet nydes, alt imens der også er mulighed for at lave te eller kaffe om aftenen i tekøkkenet. Ønsker man aftensmad, kan dette tilkøbes og indtages på et af de nærliggende hoteller.
Sonnwend indgyder til familiehygge, men såfremt lysten til at lave mad ikke er til stede, da ligger byens restauranter og barer blot et stenkast væk.

Hotellet tilbyder parkering.

 

Vil du vide mere om vores mest populære skidestination, så læs her meget mere om skiløb i Westendorf

Billeder af hotellet

Fakta om Sonnwend

Adresse:

Pfarrgasse 12, 6363 Westendorf, Austria

Tel: +43 5334 6546

 

Afstand til centrum  300 m
Afstand til pist 150 m 
Afstand til lift 150 m
Afstand til skibus 500 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Ja (kun morgenmad)
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Haus Sonnwend ligger perfekt i forhold til byens børnebakke. Derfor er hotellet ideelt for både børnefamilier og nybegyndere på ski. Hvis man endvidere ønsker at være den første på pisten, er Haus Sonnwend helt klart det optimale valg hertil.
Haus Sonnwend, Westendorf