TILBUD PÅ SKIFERIER TIL ØSTRIG

Igennem skiferiesæsonen 2019/20 vil vi på denne side løbende publicere afbudsrejser, restpladser og gode tilbud på skiferier til smukke og sne-rige Østrig

På denne side publicerer vi alle vores billigste skiferier, og det er ligemeget om det er restpladser eller afbudsrejser, så kommer alle de billigste skiferier op her. Det gør sig også gældende når vores samarbejdspartnere i Østrig kommer med et godt tilbud - som vi selvfølgelig vil præsentere for dem som skulle finde vejen forbi denne side.

Find det skirejse-tilbud, som passer dig bedst, og tag meget gerne kontakt til os via kontaktformularen til venstre for denne tekst for at bestille din skirejse.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive direkte i en almindelig mail til os på triptour@triptour.dk med dine ønsker og kontaktdata, hvorefter du hører fra os.

Husk at der altid kun er begrænsede pladser på disse tilbud og de kan derfor blive solgt ganske hurtigt - Så vent ikke for længe!

Vi glæder os til at assistere dig med din næste skiferie til Østrig - til en god pris!

Mange hilsner Trip Tour

Vi har ingen tilbud publiceret indtil sommeren 2020, da seneste sæson er afsluttet. 

SKIFERIE TIL ØSTRIG

Østrig er om vinteren et af verdens bedste skiområder på grund af den smukke natur og de nærmest endeløst mange pister og lifter. Bjergene synes skabt til masser af aktiv ferie på ski når skiferien går til disse kanter. Landet byder på et hav af skræddersyede skidestinationer, hyggelige hoteller, kultur, spisesteder, spektakulære scenerier af sneklædte bjerge og meget meget mere.

I mere end 25 år har Trip Tour sendt forventningsfulde feriegæster afsted på ski til Østrig med stor succes. Vi kender området godt og har nøje udvalgt vores destinationer og hotelprodukter, så der er noget for hele familien. Læs meget mere om vores destinationer og få inspiration til din næste skiferie - uanset om du rejser alene, med vennerne, kollegaerne eller hele familien. Besøg også gerne vores skiblog ved at klikker her!

Bliv yderligere inspireret fra Tyrols officielle hjemmeside ved at klikke her! (Åbner op i en ny fane)

FIND DIN SKIFERIE HER

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien.

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

SKIFERIE FOR BØRN

Familievenlige skiområder

Vi har lavet en lille guide til børnevenlige skiområder i Østrig, da det evindelige dilemma om, hvor man skal tage hen med børnene, stadig eksisterer i bedste velgående.

 

Derfor har vi sat os for at lave en lille oversigt over, hvilke destinationer der er særligt velegnede til forskellige typer af børnefamilier.