GASTHOF SKI-RAST ***+

Gasthof Ski-Rast

Gasthof Ski-Rast har den mest perfekte beliggenhed midt i det kæmpestore skiområde Kitzbüheler Alpen og har den perfekte beliggenhed, hvis du ønsker at være tæt på lift og piste. Hotellet ligger lidt for sig selv ca. fire kilometer fra centrum i Kirchberg, hvor der findes byliv med shopping og supermarkeder. Hotellet råder over 90 sengepladser fordelt på to huse og er derfor ofte brugt af større familier og grupper som rejser sammen.

Når man bor på Ski-Rast, har man let tilgang til skiområdet. Man kan stå på ski i den del af skiområdet, som ligger umiddelbart ved hotellet: Det legendariske Kitzbühel med 170 km. piste. Hotellet ligger ved siden af foden af den store hovedlift, Pengelstein, og pisten ender direkte ved hotellet.
Man kan også vælge at tage skibussen 2 min. hen til liften, Ki-West, som er forbindelsesliften til Westendorf og SkiWelt Wilder Kaisers 279 km. piste.
Ski-Rast er meget populært blandt vores gæster og vi har mange stamgæster på netop dette hotel. Hotellet drives af familien Schermer, som er meget vellidt af hotellets gæster.

 

Værelser

Samtlige af hotellets værelser er gennem de seneste år blevet ombygget og renoveret. Dette bevirker, at alt fremstår som nyt og charmerende.

  • Enkeltværelse: For 1 person. Med bad, toilet og TV. Det bør nævnes, at det er ikke-ryger værelser.
  • Doubleværelse: For 2-3 personer. Med bad, toilet og TV. Det bør nævnes, at det er ikke-ryger værelser.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Hos Trip Tour er opholdet med halvpension, hvor morgenmadsbuffeten og den tre-retters, store aftenmenu nydes i den flotte og rummelige spisestue. Der er desuden en restaurant med bar og pejs samt en opholdsstue til rådighed for gæsterne.

 

Har musklerne brug for afslapning, kan der restitueres i hotellets sauna og dampbad, som er inkluderet i prisen. Bemærk dog, at saunaområdet er for personer over 16 år.

Der er gratis adgang til trådløst internet på hotellet.

 

Billeder af Gasthof Ski-Rast

Fakta om Gasthof Ski-Rast

Hoteladresse:

Rettenbach 8, 6365 Kirchberg in Tirol, Austria

Tel: +43 5357 2248

 

 

Afstand til centrum       3500 m
Afstand til pist 100 m 
Afstand til lift 100 m
Afstand til skibus 100 m
Afstand til supermarked 4000 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Sauna/dampbad Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Gasthof Ski-Rast er et hyggeligt, familiedrevet hotel, som er perfekt til både enkeltrejsende og grupper. Det er specielt velegnet til gæster, for hvem byliv ikke har den store interesse, og som sætter godt skiløb og hyggeligt samvær om aftenen i højsæde. Da hotellet ligger lidt uden for centrum, samles mange af gæsterne i hotelrestauranten og baren om aftenen, hvilket giver de perfekte forhold til socialt samvær med enten vennerne, familien eller andre af hotellets gæster.
Gasthof Ski-Rast, Kirchberg