CHALET CENTRAL **

Chalet Central

Drømmer du om at vågne op med udsigt til kridhvide bjergtinder uden at være alt for langt væk fra byen og dens muligheder?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Chalet Central lever op til sit navn, da det charmerende hus befinder sig i midten af Königsleiten med kun få minutters gang til alt. I den umiddelbare nærhed finder man både skiskole, byens øvepist, de store Königsleiten- og Larmachkopflifter, indkøbsmuligheder og skileje. Når dagen er omme, er det som oftest muligt at stå på ski helt ned til døren, via den skivej, som forbinder lejlighederne med pisten.

 

Lejligheder

Chalet Centrals lejligheder er indrettet i en moderne stil efter østrigske standarder.
 
Chalet Central tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder alt efter størrelse og antal personer:  

  • Top CC. 6: For 12 personer. 80 m2. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng og to soveværelser med dobbelt- og køjeseng. To badeværelser med bad og toilet. Et stort fuldt udrustet køkkenalrum med et spisebord til 12 personer og en sofa. TV, hårtørrer og Wifi.
  • Top CC. 5: For 10 personer. 75 m2. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbelt- og køjeseng og et soveværelse med køjeseng. Et stort fuldt udrustet køkkenalrum med et spisebord til 12 personer og en sofa. To badeværelser med bad og toilet, TV, radio, hårtørrer og Wifi.
  • Top CC. 1.: For 10 personer. 75 m2. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng og køjeseng, samt et soveværelse med dobbeltseng. Et stort fuldt udrustet køkkenalrum med et spisebord til 12 personer og en sofa. To badeværelser med bad og toilet. TV, hårtørrer og Wifi. En østvendt balkon.
                                               
  • Top CC. 7: For 8 personer. 63 m2. Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbelt- og køjeseng, samt et soveværelse med køjeseng. Et stort fuldt udrustet køkkenalrum med et spisebord til 8 personer og en sofa. To badeværelser med bad og toilet. TV, hårtørrer og Wifi. En sydvendt balkon.
  • Top CC. 8: For 8 personer. 63 m2. Indeholder to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med dobbelt- og køjeseng. Et stort fuldt udrustet køkkenalrum med et spisebord til 8 personer og en sofa. To badeværelser med bad og toilet. TV, hårtørrer og Wifi. En sydvendt balkon.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.  

 

Faciliteter

Efter en lang og udmattende dag på bjerget kan man puste ud og slappe af i Chalet Centrals wellnesafdeling. Her finder man en finsk sauna, en infrarødkabine og et stillerum, hvor tankerne kan flyde og roen kan sænke sig.

Chalet Centrals lejligheder indbyder til familiært samvær og en masse hyggelige stunder. Hvis lysten til hjemmelavet mad ikke lige er til stede, ligger huset kun få minutters gang fra byens restauranter og barer.

Alle lejligheder har adgang til vaskemaskine og tørretumbler. 
 
Hotellet tilbyder parkering og fri internet.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Chalet Central

Adresse: Königsleiten 50, 5742 Königsleiten- Wald, Østrig

Tel.:+43 6564 8221

Ved ankomst til Charlet Central skal nøglen til lejligheden hentes på turistkontoret i Königsleiten. Adressen på Turistkontoret er: Königsleiten 1a, 5742 Wald im Pinzgau, Østrig

 

 

Afstand til centrum       150 m
Afstand til pist 200 m 
Afstand til lift 200 m
Afstand til skibus 300 m
Internet Ja 
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej / Ja
Bar Nej
Restaurant Nej
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Grundet de store lejligheder, som både enkeltvis og kombineret kan huse familier og grupper af varierende størrelse, er Chalet Central ideel, hvis man rejser mange sammen.
Chalet Central, Königsleiten