SPORT HÖLZL **

Sport Hölzl

I mere end 50 år har Sport Hölzl eksisteret i hjertet af Königsleiten. Tilbage i vinteren 1965 besluttede Toni Hölzl at omdanne sit barndomshjem til lejligheder og skiudlejning. Stedet er stadigvæk familiedrevet, og man bliver mødt med smil og varme fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Sport Hölzl ligger tæt på alt! På klods hånd finder man både indkøbsmuligheder, pist, lift og skiskole. Skiudlejningen Sport Hölzl, som Trip Tour samarbejder med, ligger i huset af samme navn.

 

Lejligheden

Sport Hölzl tilbyder en hyggelig, sydvendt lejlighed med terrasse.

  • Lejligheden er for 6 personer og rummer 50 m2. Den indeholder to soveværelser med dobbeltsenge, en stor sovesofa og et hyggeligt køkkenalrum, der har kaffemaskine, ovn, køleskab, mikroovn, spiseplads mm. I lejligheden findes der et badeværelse med brus samt et separat toilet. Der medfølger også en parkeringsplads til lejligheden.

Der er mulighed for at leje håndklæder på stedet, men man kan også medbringe egne.
 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.  

 

Faciliteter

Sport Hölzl er Trip Tours skiudlejning i Königsleiten. Stedet tilbyder rådgivning, udlejning af ski og snowboards, samt service i særklasse.

Lejlighederne indbyder til hjemmelavet mad, kortspil og gode snakke. Hvis man har lyst til at spise ude, ligger byens restauranter og barer kun et stenkast derfra.

Der er fri internet i Sport Hölzl og i receptionen på Chalet Central. Derudover følger der fri parkering med til lejlighederne. Rejser man flere sammen, kan det anbefales at kombinere denne lejlighed med Chalet Central, da lejlighederne ligger side om side.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Sport Hölzl 

Adresse: Königsleiten 50, 5742 Königsleiten- Wald, Østrig

Tel.:+43 6564 8221

 

 

Afstand til centrum       100 m
Afstand til pist 50 m 
Afstand til lift 100 m
Afstand til skibus 300 m
Internet Ja 
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Nej
Reception Nej

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Sport Hölzl er perfekt for den mellemstore gruppe, der ønsker en central beliggenhed. Hvis man er begynder, er stedet optimalt grundet Sport Hölzls ekspertise inden for skiudstyr.
Sport Hölzl, Königsleiten