HOTEL LOHMANN ***

Hotel Lohmann

Det familievenlige Hotel Lohmann er placeret i 1930 meters højde midt imellem Obergurgls bjergtinder med kun få minutters gang til de store gondoler, Hohe Mut Bahn og Festkogelbahn. Hotellets beliggenhed er ikke kun ideel om morgenen, når skieventyret begynder. Næsten alle pister ender i Obergurgls charmerende dal og det er muligt at stå på ski hele vejen ned til Hotel Lohmanns genbo.

Ved ophold på Hotel Lohmann er det unødvendigt at gøre sig bekymringer om ski- og støvleleje. Hotellet har en integreret skiudlejning, Sport Lohmann. Denne tilgås nemt og bekvemt igennem hotellet. Trip Tours gæster opnår 15% rabat på skileje ved forudbestilling hjemmefra, og familiens yngste lejer gratis ski ved to betalende voksne.

 

Værelser

Værelserne på Hotel Lohmann er imødekommende og lyst indrettet med den sædvanlige østrigske charme. Alle værelser rummer naturligvis eget bad og toilet, hårtørrer, TV, safety boks, telefon og fri WiFi. Enkelte værelser har også eget køleskab.

Værelserne har også egen balkon med udsigt til Obergurgl og Ôtztals smukke bjerge.

Trip Tour tilbyder vores gæster ophold på følgende værelsestyper:

  • Dobbeltværelse "Krokus": For 2-4 personer. 30 m2. Indeholder en dobbeltseng og en sovesofa med bord.
  • Juniorsuite ”Wildspitze”: For 2-4 personer. 42 m2. Indeholder en dobbeltseng, sovesofa og et ”siddeområde” med bænk og spisebord.

Derudover råder hoteller over fem andre værelsestyper, ønsker man at forespørge på disse, kontakt os da direkte pr. mail.

  • Dobbeltværelse "Similaun": For 2-4 personer. 36 m2. Indeholder en dobbeltseng, sovesofa og spisebord samt et køkken.
  • Familieværelse ”Schneerose”: For 2-5 personer. 45 m2. Indeholder et værelse med en dobbeltseng og et værelse med en dobbeltseng og en sovesofa.
  • Familieværelse ”Hochwilde”: For 2-6 personer. 54 m2. Indeholder et værelse med en dobbeltseng og et værelse med en dobbeltseng, sovesofa og køkken.
  • Familieværelse ”Arnika”: For 2-5 personer. 60 m2. Indeholder en stue med loungeareal og sovesofa, et værelse med to separate enkeltsenge og et værelse med en dobbeltseng. Rummer desuden også et komplet køkken.
  • Suite ”Lohmann”: For 2-4 personer. 65 m2. Indeholder tre værelser i alt. To værelser med enkeltsenge og et værelse med en dobbeltseng. Har ydermere to badeværelser.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 15:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Hotel Lohmann er en sjældenhed i de østrigske skisportssteder. Hotellets All Inclusive koncept er designet til at tage sig af hele familiens behov. Inden dagen ser sit første lys, står en overdådig morgenmadsbuffet klar til at igangsætte dagen. I fald man ikke er blevet fanget af den gode stemning ved hotellets egen Aprés Ski, så byder hotellets hyggelige lounge på kaffe, kage og samvær sidst på eftermiddagen.
Når dagen er ved at være omme og benene er ømme, så byder hotellets restaurant på både traditionelle, østrigske retter og menuer af mere international karakter. Drikkevarerne er naturligvis inkluderet.

Når kroppen er træt og trænger til en genopfyldning af energidepoterne, er hotellets wellnessafdeling et besøg værd. Wellnessafdelingen inkluderer både sauna, dampbad, jacuzzi, finsk sauna og hvert værelse får både morgenkåber og håndklæder til rådighed.

Hele familien bliver sat i højsædet hos det charmerende Hotel Lohmann. Således tilbyder hotellet at passe familiens yngste mellem 13:30 og 20:30. Ydermere tilbyder hotellet at passe børnene i skiskolens frokostpause, hvor hotellets eget børneområde er ideelt til sjove stunder med de nyfundne venner.

Hotellet byder på WiFi i alle værelser samt i hotellets bar og lobby.
Kæledyr er velkomne på Hotel Lohmann mod et mindre gebyr.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Hotel Lohmann

Adresse: Gurglerstraße 108, 6456 Obergurgl, Østrig

Telefon: +43 5256 6201

 

 

Afstand til centrum       50 m (Obergurgl)
Afstand til pist 100 m 
Afstand til lift 260 m
Afstand til skibus 100 m
Internet Ja 
Skikælder Ja
Wellness Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hotellet er perfekt for børnefamilien. Med nem adgang til alt er der ingen grund til bekymringer eller stressede stunder. Travle forældre har ydermere muligheden for at få en smule tid til romantik med hotellets pasningsmuligheder. Samvær, familietid og romantik blandet med skiløb og eventyr. Bedre kan det næsten ikke blive.
Hotel Lohmann, Obergurgl