Haus zur schönen Aussicht ***

Haus zur schönen Aussicht

 

Beliggende på en bjergskråning midt mellem Fiss’ pulserende bymidte, liften Sonnenbahn Ladis-Fiss og den fantastiske nedkørsel Winklabfahrt lever Haus zur schönen Aussicht op til sit navn. Fra hotellet er der udsigt ud over byens kirketårn, tagrygge og skiområdets betagende bjergtinder. Selvom hotellet er moderne, emmer det af østrigsk charme og ”gemütlichkeit.” Blot et par minutters gang væk finder man tre store lifter, der fører op i Serfaus-Fiss-Ladis’ kendte skiområde. I samme ombæring er det muligt at stå på ski næsten helt ned til hotellet. Blot et par hundrede meter væk finder man både skiskole, skiudlejning, indkøbsmuligheder, restauranter og flere pister.

 

Værelser

Haus zur schönen Aussicht rummer over 6 ferielejligheder som kan kombineres og sammensættes i forskellige størrelser. Alle lejligheder er moderne indrettet med et dejligt, lyst lysindfald. Langt de fleste ferielejligheder har enten balkon eller terrasse med udsigt til de fortryllende, hvide bjergtoppe.


Samtlige lejligheder kommer naturligvis med et fuldt udstyret køkken, sengetøj, håndklæder og kabel-tv samt internet. Alle indendørsarealer på hotellet er desuden røgfrie.


Hotellet tilbyder følgende indkvarteringsmuligheder:

 

 • Dorfblick: For 2 personer. 40 m2. Indeholder et dobbeltværelse, badeværelse, køkkenalrum. Terrasse.

 • Schöne Aussicht: For 2-3 personer. 45 m2. Indeholder et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, et badeværelse, køkkenalrum. To balkoner.

 • Bergwelt: For 4 personer. 60 m2. Indeholder to dobbeltværelser, to badeværelser, køkkenalrum. Balkon.

 • Dorfblick: For 4 personer. 60 m2. Indeholder to dobbeltværelser, to badeværelser, køkkenalrum. To terrasser.

 • Nala: For 4 personer. 55 m2. Indeholder to dobbeltværelser, to badeværelser, køkkenalrum. Ingen balkon/terrasse.

 • Panorama: For 4-5 personer. 70 m2. Indeholder et dobbeltværelse og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, to badeværelser, køkkenalrum. Terrasse.

 • Frommes: For 4-5 personer. 70 m2. Indeholder et dobbeltværelse og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, to badeværelser, køkkenalrum. To balkoner.

 • Schöne Aussicht: For 4-5 personer. 65 m2. Indeholder et dobbeltværelse og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, to badeværelser, køkkenalrum. To balkoner.

 • Panorama: For 6-7 personer. 85 m2. Indeholder to dobbeltværelser og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, tre badeværelser, køkkenalrum. Terrasse.

 • Frommes: For 6-7 personer. 85 m2. Indeholder to dobbeltværelser og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, to badeværelser, køkkenalrum. Tre balkoner.

 • Frommes & Schöne Aussicht: For 10 personer. 135 m2. Indeholder to dobbeltværelser og to soveværelser med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, fire badeværelser, to køkkenalrum. Fire balkoner.

 • Panorama & Dorfblick: For 10 personer. 130 m2. Indeholder tre dobbeltværelser og et soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, fire badeværelser, to køkkenalrum. Terrasse.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

Restaurant, bar og faciliteter

Efter en lang dag på ski er det muligt at slappe af i hotellets wellnessområde, hvor man finder en traditionel sauna, en infrarød kabine med indbygget solarium og en varmebænk. Hotellet indeholder endvidere et aktivitetsrum for skiferiens yngste gæster. Det er muligt at bestille brødservice på hotellet, ligesom hotellet tilbyder traditionel, østrigsk morgenmad. Når man bor på Haus zur schönen Aussicht, får man gratis opbevaring af ski og skistøvler ved liftens skidepot.

Der er parkeringspladser lige ved hotellet.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Haus zur schönen Aussicht

Adresse: Kelleweg 14, 6533 Fiss, Austria

Tel.: +43 5476 53059

 

 

Afstand til centrum       250 m
Afstand til pist 350 m 
Afstand til lift 350 m
Afstand til skibus 350 m
Internet Ja
Skikælder Ja (ved liften)
Pool / wellness Ja
Bar Nej
Restaurant Nej
Reception Nej

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

 • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hotellet er velegnet til familien eller gruppen, som ønsker frihed og komfort, men som stadigvæk ønsker alle skiferiens faciliteter inden for rækkevidde.
Haus zur schönen Aussicht , Fiss