Hotel Tyrol (Riders Inn) ***

Hotel Tyrol (Riders Inn)

Midt i den notoriske by, Sölden, ligger det trestjernede Hotel Tyrol, som for vinteren 20/21 vil komme til at hedde Riders Inn, omgivet af de smukke Öztaler bjerge. Med kun 200 meter til nærmeste lift og blot få meter til byens utallige udfoldelsesmuligheder, har hotellet det perfekte udgangspunkt for skiferien i Söldens vinterparadis. Familien Falkner, der driver hotellet, er kendt for at sætte en ære i at sørge for enhver detalje, og som de selv siger er: ”Hotel Tyrol (Riders Inn) 4-stjernet luksus til en 3-stjernet pris.” Hotel Tyrol (Riders Inn) er den perfekte balance mellem østrigsk charme og moderne komfort. Blot 50 meter fra hotellet stopper bussen, som kører til byens største lifter, der fragter jer op til Söldens over tre kilometer høje bjergtinder.

 

Værelser

Hotel Tyrol (Riders Inn) har en helt særlig hjemlig og charmerende atmosfære, hvilket især kommer til udtryk i hotellets værelser. Hvert værelse er kendetegnet ved at være pænt møbleret og udsmykket i lyst træ.

 

Værelserne er selvfølgelig udstyret med bad og toilet, telefon, safety boks, tv og Wifi.

 

Størstedelen af værelserne har også balkon.

 

I 2019 har hotellet fået renoveret en del af deres dobbeltværelser og enkeltværelser. De nye værelser hedder Klassik Deluxe og er lidt større end deres standard værelser (Klassik) samt er alle i et mere moderne design som dog har bibeholdt det klassiske look med lyst træ.

 

Hotellet tilbyder fem forskellige indkvarteringsmuligheder:

 

Enkeltværelse Klassik: For 1 person. 16 m2.

Enkeltværelse Klassik Deluxe: For 1 person. 19 m2.

Dobbeltværelse Klassik: For 2-3 personer. Forskellige størrelser.

Dobbeltværelse Klassik Deluxe: For 2-4 personer. Forskellige størrelser.

Superiorværelse: For 2-4 personer. Forskellige størrelser.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00. 

 

Restaurant, bar og faciliteter

Efter en lang og aktiv dag fyldt med oplevelser er det muligt at koble fra og slappe af i hotellets wellnessafdeling. Her kan man nu også besøge den store nye indendørs pool inden man går videre til den traditionelle saunakultur, som lever i bedste velgående på Hotel Tyrol (Riders Inn). Stedet har både en biosauna (40 – 60 grader) og en finsk sauna (90 – 100 grader). Når man skal køles ned igen, kan man snildt benytte hotellets isgrotte, oplevelsesbrusere eller fodboblebad. Derudover finder man det typiske wellnesshøjdepunkt: Dampbadet.

Hotellets restaurant byder på en rig morgenmadsbuffet, 3 – 4 retters menuer, en tyrolsk specialbuffet og en lækker salatbar.

Når dagen er omme og maden har lagt sig, kan man nyde flotte cocktails og god vin i hotellets bar, ”Pfiff.” Aprés Ski er stort i Sölden og der er rig mulighed for at møde nye venner og have en uforglemmelig aften i ”Pfiff” baren.

Hotellet tilbyder parkering og fri internet.

 

Billder af Hotel Tyrol (Riders Inn)

Fakta om Hotel Tyrol (Riders Inn)

Adresse: Dorfstraße 92, 6450 Sölden, Østrig

Tel.: +43 5254 2218

 

 

Afstand til centrum 0 m
Afstand til pist 200 m 
Afstand til lift 200 m
Afstand til skibus 50 m
Internet Ja 
Skikælder Ja
Pool / wellness Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hotellet ideelt for dem, der vil bo midt i det hele, men stadig ønsker god kvalitet og kort afstand til pist og lift. Deres standardværelser med plads til 4 personer har to separate soveværelser, hvilket er ideelt for familien, der ønsker lidt privatliv om aftenen, når børnene er lagt.
Hotel Tyrol (Riders Inn), Sölden