HAUS LEO ***

Haus Leo

Midt i Westendorfs fortryllende vinterparadis ligger Haus Leo. Med en placering midt imellem byens charmerende bymidte og den store gondol, Alpenrosenbahn, er det charmerende pensionat et oplagt valg til skiferien. Et par hundrede meter væk finder man både skiudlejning, skiskole, restauranter, indkøb og byens to børnebakker. Fra børnebakkerne er det også muligt at fragte sig videre ned til gondolen og videre op på bjerget. Ligeledes kan man stå på ski hele vejen ned til byen, hvis der skal foretages indkøb inden turen går hjem til Haus Leos hyggelige rammer.
Haus Leo er lig med skiferie i Alperne! Uanset om der skal hygges, køres igennem eller genoplades, er Haus Leo garant for varme, imødekommenhed og traditionel, østrigsk gæstfrihed.

 

Værelser

Hos Haus Leo er alle værelser moderne, rummelige og charmerende i den typiske tyrolske stil.
Samtlige værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, Wifi, TV, radio og håndklæder. Derudover har størstedelen af værelserne også egen balkon, hvor man kan nyde udsigten ud over Holzams skønne marker og SkiWelt Wilder Kaisers hvide bjergtinder.

Hotellet tilbyder fire forskellige indkvarteringsmuligheder:

  • Enkeltværelse: For 1 person. 20 m2. Indeholder en enkeltmandsseng og badeværelse.

  • Dobbeltværelse: For 1-2 personer. 25 m2. Indeholder en dobbeltseng og badeværelse.

  • Lejlighed: For 2-4 personer. 40 m2. Flot 2-rums lejlighed beliggende i kælderetagen. Indeholder et stort soveværelse til fire personer i 2 dobbeltsenge, og et stort køkkenalrum, og et badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa.

  • Lejlighed: For 2-6 personer. 100 m2. 3-rums lejlighed beliggende i stueetagen. Nyrenoveret i 2018. Indeholder to soveværelser med dobbeltsenge til i alt fire personer samt en sovesofa i det store køkkenalrum til to personer. Derudover et badeværelse og to toiletter. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Når kroppen hungrer efter energi til dagens aktiviteter, udgør hotellets traditionelle morgenmadsbuffet et solidt grundlag. Pensionatet byder på både typisk østrigsk morgenmad, men også en mere international morgenbuffet.

Når familien eller vennerne skal samles til nærvær og samvær, er Haus Leos hyggelige TV-stue det oplagte valg.

Der er naturligvis tildækket parkering til både biler og motorcykler. Hotellet har ligeledes opbevaringsrum til ski og skistøvler. 

Hotellet tilbyder gratis parkering og fri internet. Kæledyr er dog ikke velkomne på Haus Leo.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Haus Leo

Adresse:

Dorfstraße 132, 6363 Westendorf, Østrig

Tel: +43 5334 20101

 

Afstand til centrum  150 m
Afstand til pist 400 m 
Afstand til lift 400 m
Afstand til skibus 150 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Ja (morgenmad) 
Reception Ja

Priser

Priserne for vintersæsonen 2020/2021 kan ses ved at klikke på nedenstående links. Prislisten åbner i en ny fane i pdf-format.

 

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book HAUS LEO

  • Ledige pladser

Book nu men betal i oktober!

Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Haus Leo, kan du printe eller downloade vores prisliste her:


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Hotellet passer perfekt til både familien, vennerne eller kæresteparret, som ikke vil gå på kompromis med hverken skiløb, beliggenhed, charme eller den østrigske tyrolerstemning.
Haus Leo, Westendorf