HAUS LEO ***

Haus Leo

Midt i Westendorfs fortryllende vinterparadis ligger Haus Leo. Med en placering midt imellem byens charmerende bymidte og den store gondol, Alpenrosenbahn, er det charmerende pensionat et oplagt valg til skiferien. Et par hundrede meter væk finder man både skiudlejning, skiskole, restauranter, indkøb og byens to børnebakker. Fra børnebakkerne er det også muligt at fragte sig videre ned til gondolen og videre op på bjerget. Ligeledes kan man stå på ski hele vejen ned til byen, hvis der skal foretages indkøb inden turen går hjem til Haus Leos hyggelige rammer.
Haus Leo er lig med skiferie i Alperne! Uanset om der skal hygges, køres igennem eller genoplades, er Haus Leo garant for varme, imødekommenhed og traditionel, østrigsk gæstfrihed.

 

Lejligheder

 

Hos Haus Leo findes der tre lejligheder, nyrenoverede og moderne, rummelige og charmerende i den typiske tyrolske stil.

Samtlige lejligheder har to separate soveværelser og derudover soveplads til to ekstra personer i stuen. Der er bad og toilet, køkken og spise/opholdsrum. Derudover har lejlighederne enten balkon eller terrasse, hvor man kan nyde udsigten ud over Holzams skønne marker og SkiWelt Wilder Kaisers hvide bjergtinder.

Hotellet tilbyder tre forskellige indkvarteringsmuligheder:

  • Lejlighed: For 2-7 personer. 90 m2. 3-rums lejlighed beliggende i stueetagen. Nyrenoveret i 2020. Indeholder to soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf et af værelserne er med en ekstra sovesofa, samlet plads til i alt fem personer. Derudover en sovesofa i køkkenalrum til to personer. Der findes et badeværelse og to toiletter. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa. 
  • Lejlighed: For 2-6 personer. 66 m2. 3-rums lejlighed beliggende på 1. sal. Nyrenoveret i 2020. Indeholder to soveværelser med dobbeltsenge til i alt fire personer samt en sovesofa i køkkenalrum til to personer. Derudover to badeværelser med toilet og brus. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa.

  • Lejlighed: For 2-6 personer. 60 m2. 3-rums lejlighed beliggende på 1. sal. Nyrenoveret i 2020. Indeholder to soveværelser med dobbeltsenge til i alt fire personer samt en sovesofa i køkkenalrum til to personer. Derudover to badeværelser med toliet og brus. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, emhætte, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine og køleskab. Alrummet/stuen er udstyret med et stort spisebord og en hyggeafdeling med TV og sofa.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.
Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

FACILITETER

Der er naturligvis tildækket parkering til både biler og motorcykler. Hotellet har ligeledes opbevaringsrum til ski og skistøvler. 

Hotellet tilbyder gratis parkering og fri internet. Kæledyr er dog ikke velkomne på Haus Leo.

 

Vil du vide mere om vores mest populære skidestination, så læs her meget mere om skiløb i Westendorf

Billeder af hotellet

Fakta om Haus Leo

Adresse:

Dorfstraße 132, 6363 Westendorf, Østrig

Tel: +43 5334 20101

 

Afstand til centrum  150 m
Afstand til pist 400 m 
Afstand til lift 400 m
Afstand til skibus 150 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Ja (morgenmad) 
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hotellet passer perfekt til både familien, vennerne eller kæresteparret, som ikke vil gå på kompromis med hverken skiløb, beliggenhed, charme eller den østrigske tyrolerstemning.
Haus Leo, Westendorf