HOTEL POST ***+

Hotel Post

’Post’, som hotellet bliver kaldt af de lokale, ligger i midten af Westendorf med kun 50 m. til indkøb og byens restauranter. Dette betyder dog ikke, at der er langt til de indbydende pister. Hundrede meter væk, lige bagved skiudlejningen, ligger byens egen Zieplift, der tager dig op på toppen af den største af Westendorfs to øve/børnebakker. Herfra er det muligt at stå på ski hele vejen ned til gondolen Alpenrosebahn, som fragter dig videre op på bjerget.
At bo på det tre-stjernede Hotel Post er ensbetydende med tyrolerstemning og gæstfrihed! Siden 1872 har familien Ager, igennem fire generationer, drevet hotellet i hjertet af byen med charme, venlighed og personlig kontakt med et blink i øjet.

I løbet af sommeren 2016 blev hotellet renoveret og fik tilføjet en ny og moderne afdeling således at hotellet i dag kan tilbyde deres normale standardværelser samt deres ”nye” superior værelser.

 

VÆRELSER

Hotel Post tilbyder Standardværelser samt Superior værelser i forskellige størrelser og med mulig for at op til fem personer kan bo samlet.

 

Alle værelserne på Hotel Post er rummelige, flotte og charmerende og alle værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, allergivenligt sengetøj, TV, radio, safety boks samt telefon. Derudover har størstedelen af værelserne også egen balkon, hvor man kan nyde den østrigske bjergluft. Den største forskel på standard- og superior værelser er at superior værelserne er præget af en mere moderne stil, men fortsat med fokus på at fastholde den typiske tyrolske charme med masser af lyst træ.

Hotellet tilbyder fem forskellige indkvarteringsmuligheder

  • Enkeltværelse: For 1 person. 13 m2.
  • Dobbeltværelse: For 1-2 personer. 16 m2. Indeholder en dobbeltseng.

  • 3-sengsværelse: For 1-3 personer. 16 m2. Indeholder dobbeltseng samt mulighed for ekstra opredning på sovesofa 90x200 cm.

  • Dobbeltværelse + 3-sengsværelse med forbundne døre: For op til 5 personer. Hvert værelse er på 16 m2 og indeholder hver en dobbeltseng. Det ene værelse har derudover mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. Der er direkte adgang imellem de to værelser således at man faktisk får en 2-værelses indkvartering.

  • Familieværelser: For 2-4 personer. 20 m2. Indeholder en dobbeltseng og en dobbelt sovesofa på 180x200 cm. Således at fire voksne personer sagtens kan sove på et værelse.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

  

RESTAURANT, BAR OG FACILITETER

Hotel Post tilbyder traditionel Østrigsk mad i hotellets egen restaurant. En fin morgenmadsbuffe og har man bestilt med halvpension, består aftensmaden af en 3-retters menu med mulighed for specielle børnemenuer. Køkkenet serverer dagligt, traditionelle og internationale retter med mulighed for glutenfrie alternativer. Desuden inklusiv salatbar i restauranten.

Mod ekstra betaling er der også mulighed for á la carte menu, som kan nydes i hotellets separate restaurant. 

 

Hotellet har en meget hyggelig bar, som er et velkendt mødested for de lokale ”Westendorfere”. Baren er et oplagt sted at afslutte sin ski dag, hvis man er til mere afdæmpet afterski og dog alligevel har lyst til at nyde en velsmagende weissbier eller lignende.


Siden vinteren 2017 har hotellet også kunne tilbyde nye lækre spa faciliteter, et legeområde for børnene, indendørs parkering, og sidst men ikke mindst en elevator, så knæskaden ikke sker ved at løfte tunge tasker.

Hotellet tilbyder parkering og fri internet.

 

Vil du vide mere om vores mest populære skidestination, så læs her meget mere om skiløb i Westendorf.

Billeder fra Hotel Post

Fakta om Hotel Post

Hoteladresse:

Dorfstraße 11, 6363 Westendorf, Austria

Tel: +43 5334 6202

 

 

Afstand til centrum 0 m
Afstand til pist 100 m 
Afstand til lift 100 m
Afstand til skibus 100 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Sauna/Dampbad Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at opleve den ægte tyrolerstemning uden at gå på kompromis med beliggenheden. Hotellet er ideelt for familien, der ønsker at bo tæt sammen på grund af familieværelserne og dobbeltværelserne med adgang til hinanden.
Hotel Post, Westendorf