HOTEL POST ***+

Hotel Post

’Post’, som hotellet bliver kaldt af de lokale, ligger i midten af Westendorf med kun 50 m. til indkøb og byens restauranter. Dette betyder dog ikke, at der er langt til de indbydende pister. Hundrede meter væk, lige bagved skiudlejningen, ligger byens egen Zieplift, der tager dig op på toppen af den største af Westendorfs to øve/børnebakker. Herfra er det muligt at stå på ski hele vejen ned til gondolen Alpenrosebahn, som fragter dig videre op på bjerget.
At bo på det trestjernede Hotel Post er ensbetydende med tyrolerstemning og gæstfrihed! Siden 1872 har familien Ager, igennem fire generationer, drevet hotellet i hjertet af byen med charme, venlighed og personlig kontakt med et blink i øjet.

I løbet af sommeren 2016 blev hotellet renoveret og fik tilføjet en ny og moderne afdeling. Det er i denne nye afdeling, at Trip Tour kan tilbyde værelser.

 

Værelser

Værelserne på Hotel Post er rummelige, flotte og charmerende i den typiske, moderniserede tyrolske stil! Alle værelser har naturligvis bad og toilet, hårtørrer, allergivenligt sengetøj, TV, radio, safety boks samt telefon. Derudover har størstedelen af værelserne også egen balkon, hvor man kan nyde den østrigske bjergluft.

Hotellet tilbyder fem forskellige indkvarteringsmuligheder:

  • Enkeltværelse: For 1 person. 13 m2.
  • Dobbeltværelse: For 1-2 personer. 16 m2. Indeholder en dobbeltseng.

  • Dobbeltværelser med forbundne døre: For 1-2 personer. 16 m2. Indeholder en dobbeltseng og er som et almindeligt dobbeltværelse, men er derudover forbundet med et andet dobbeltværelse, hvoraf nogle kan laves med opredning.

  • Familieværelser: For 2-4 personer. 20 m2. Indeholder en dobbeltseng og to ”pull-out” senge.

  • Suite ’Dreams’: For 2-4 personer. Indeholder to værelser og et fritstående badekar.
      

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

  

Restaurant, bar og faciliteter

Hotel Post tilbyder traditionel Østrigsk mad i hotellets egen restaurant. En god simpel morgenmadsbuffet, børnemenuer, traditionelle og internationale retter, glutenfrie retter og salatbar serveres dagligt i restauranten og til gæster som har booket halvpension. Mod ekstra betaling er der også mulighed for á la carte menu, som kan nydes i et separat område. 


’Post’ er dog især kendt for Aprés-Ski i hotellets egen Weinstube. Med live musik flere gange i løbet af ugen, er der stor sandsynlighed for at rende ind i de lokale ved deres “Stammtisch”.

Siden vinteren 2017 har hotellet også kunne tilbyde nye lækre spa faciliteter, et legeområde for børnene, indendørs parkering, og sidst men ikke mindst en elevator, så knæskaden ikke sker ved at løfte tunge tasker.

Hotellet tilbyder parkering og fri internet. Kæledyr er også velkommen på Hotel Post.

 

Billeder fra Hotel Post

Fakta om Hotel Post

Hoteladresse:

Dorfstraße 11, 6363 Westendorf, Austria

Tel: +43 5334 6202

 

 

Afstand til centrum 0 m
Afstand til pist 100 m 
Afstand til lift 100 m
Afstand til skibus 100 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Sauna/Dampbad Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

PRISER

Priserne for vintersæsonen 2019/2020 kan ses ved at klikke på nedenstående links. Prislisten åbner i en ny fane i pdf-format.

 

- PRISLISTE HOTEL POST

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Hotel Post

  • Ledige pladser
Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Transportform: Fly, bus eller kør-selv
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Hotel Post, kan du printe eller downloade vores prisliste her:


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Hotellet er perfekt for dem, der ønsker at opleve den ægte tyrolerstemning uden at gå på kompromis med beliggenheden. Hotellet er ideelt for familien, der ønsker at bo tæt sammen på grund af familieværelserne og dobbeltværelserne med adgang til hinanden.
Hotel Post, Westendorf