Appartement Regina

Appartement Regina

Der findes et østrigsk ordsprog, der lyder således: ’Nicht daheim und doch zu Haus.’ Og netop følelsen af at være hjemme, finder man på Appartement Regina. I hjertet af Zillertal ligger de klassiske tyroler-lejligheder i et hyggeligt kvarter kun 250 meter fra centrum af Zell am Ziller.

Appartement Regina er ensbetydende med hyggeligt samvær, klassisk tyroler-stemning, komfort og nærvær. Lejlighederne ligger på solsiden i Zell am Ziller med den smukkeste udsigt ud over Zillertals bjergtinder, og da skibussen stopper blot 100 meter fra Appartement Regina, er beliggenheden ideel for de rejsende, der ønsker at komme hurtigt op på bjerget.

 

Lejlighederne

Appartement Regina tilbyder forskellige hyggelige lejligheder, der kan rumme alt fra to til syv personer. Alle lejligheder er pænt og lyst indrettet, og opført i en klassisk østrigsk stil. Samtlige lejligheder har naturligvis eget bad, TV og WiFi.

 

  • Type A: 2-værelses lejlighed med balkon på 48 m2 for to til fire personer. Lejligheden indeholder et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, køkken og et badeværelse med bruser og toilet.
  • Type B: 3-værelses lejlighed med altan på 58 m2 for to til seks personer. Lejligheden indeholder to soveværelser med dobbeltsenge, en stue med sovesofa, et køkken og et badeværelse med bruser og toilet.
  • Type C: 3-værelses lejlighed med balkon på 90 m2 for to til syv personer på to niveauer. Lejligheden indeholder to soveværelser, en stue med sovesofa, et køkken og et badeværelse med bruser og toilet.

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Ud over lejlighederne består Appartement Regina af en hyggelig lounge, skikælder og en reception. Efter en lang dag i bjergene er det muligt at benytte loungen til at slappe af, spille spil eller bare nyde hinandens nærvær. Appartement Regina tilbyder gratis parkeringspladser ved lejlighederne og der er naturligvis WiFi til fri afbenyttelse.

 

Billeder af Appartement Regina

Fakta om Appartement Regina

Adresse:

Rosengartenweg 12, 6280 Zell am Ziller, Austria

Tel: +43 664 4630844

 

 

Afstand til centrum       250 m
Afstand til pist 800 m 
Afstand til lift 800 m
Afstand til skibus 100 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Nej
Restaurant Nej
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Ledige pladser

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Appartement Regina er perfekt for gruppen eller familien, der ønsker frihed og selvbestemmelse på skiferien.
Appartement Regina, Zell am Ziller

Andre hoteller i Zell am Ziller