Gasthof Zellerstuben

Gasthof Zellerstuben

Med Gasthof Zellerstuben er man garanteret en central indkvartering midt i Zell am Ziller uden at være længere væk end 3 minutters kørsel med den gratis skibus fra den store lift Achterbahn 1, som fører en videre op i Zillertal Arena, der er det største skiområde i hele Zillertal.
Med sin beliggenhed ved siden af den gamle katolske kirke i Zell am Ziller er hotellet placeret helt centralt i den idylliske østrigske by. I den umiddelbare nærhed af Gasthof Zellerstuben finder man både indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og stemningsfulde restauranter og barer med udsigt ned til floden Ziller, der løber gennem byen. Lige uden for hotellets dør ligger skibusstoppestedet, hvilket gør det nemt at komme hurtigt op på bjerget om morgenen. 

 

Værelserne

Gasthof Zellerstuben rummer 32 værelser af varierende størrelse. Afhængig af behov tilbyder hotellet både enkeltmandsværelser, dobbeltværelser og værelser med flere sovepladser. Zellerstuben har i årenes løb renoveret vedvarende, hvorfor samtlige af hotellets værelser er moderniseret – dog uden at gå på kompromis med den charmerende, traditionelle tyrolerstil. Størstedelen af værelserne har balkon og alle har naturligvis eget bad, toilet, føntørrer og TV. Der tilbydes gratis adgang til trådløst internet i hele huset.
Hvis man ikke har adgang til egen balkon, har man selvfølgelig adgang til hotellets solterrasse, hvor det er muligt at nyde den friske bjergluft efter en lang dags skiløb.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Gasthof Zellerstubens værtsfrue Beate Ellegast er særlig kendt i Zillertal for hendes varme gæstfrihed og gode køkken. Dette får man rig mulighed for at opleve i hotellets morgenmadsbuffet og i restauranten, der er velrenommeret og kendt for sit gode udvalg af regionale specialiteter. Ønsker man vegetariske eller veganske alternativer, forbereder hotellets restaurant også gerne dette.

Efter en lang dag i bjergene, med ømme ben og kolde snuder kan man slappe af og nyde hinandens nærvær i Gasthof Zellerstubens stemningsfulde bar – og hvis ungerne har mere energi tilbage i kroppen, kan man sende dem ned i hotellets lege- og aktivitetsrum. Hotellet har også elevator, hvis benene ikke er til trapperne efter endt skiløb.

 

Billeder af Gasthof Zellerstuben

Fakta om Gasthof Zellerstuben

Adresse:

Unterdorf 11, A-6280 Zell am Ziller, Austria

Tel: +43 5282 2271

 

 

Afstand til centrum       50 m
Afstand til pist 1500 m 
Afstand til lift 1500 m
Afstand til skibus 10 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

PRISER

Priserne for vintersæsonen 2020/2021 kan ses ved at klikke på nedenstående links. Prislisten åbner i en ny fane i pdf-format.

 

- PRISLISTE GASTHOF ZELLERSTUBEN

 

Ønsker du at reservere eller booke en rejse, så send os endelig en forespørgsel på triptour@triptour.dk eller ring til os på 3962 1930, så hjælper vi dig gerne.

Book Gasthof Zellerstuben

  • Ledige pladser

Book nu men betal i september!

Klik på knappen "Bestil rejse" og send os en mail med følgende information:

- Navn og adresse
- E-mail og telefonnummer
- Hvilken uge du ønsker at rejser
- Om du ønsker liftkort
- Navn og fødselsdato på alle rejsende

Ønsker du et overblik over alle priserne på Gasthof Zellerstuben, kan du printe eller downloade vores prislister her:


Bestil rejseTrip Tour anbefaler

Gasthof Zellerstuben er ideel for gruppen eller familien som ønsker en central placering og god værdi for pengene.
Gasthof Zellerstuben, Zell am Ziller

Andre hoteller i Zell am Ziller