Gasthof Zellerstuben

Gasthof Zellerstuben

Med Gasthof Zellerstuben er man garanteret en central indkvartering midt i Zell am Ziller uden at være længere væk end 3 minutters kørsel med den gratis skibus fra den store lift Achterbahn 1, som fører en videre op i Zillertal Arena, der er det største skiområde i hele Zillertal.
Med sin beliggenhed ved siden af den gamle katolske kirke i Zell am Ziller er hotellet placeret helt centralt i den idylliske østrigske by. I den umiddelbare nærhed af Gasthof Zellerstuben finder man både indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og stemningsfulde restauranter og barer med udsigt ned til floden Ziller, der løber gennem byen. Lige uden for hotellets dør ligger skibusstoppestedet, hvilket gør det nemt at komme hurtigt op på bjerget om morgenen. 

 

Værelserne

Gasthof Zellerstuben rummer 32 værelser af varierende størrelse. Afhængig af behov tilbyder hotellet både enkeltmandsværelser, dobbeltværelser og værelser med flere sovepladser. Zellerstuben har i årenes løb renoveret vedvarende, hvorfor samtlige af hotellets værelser er moderniseret – dog uden at gå på kompromis med den charmerende, traditionelle tyrolerstil. Størstedelen af værelserne har balkon og alle har naturligvis eget bad, toilet, føntørrer og TV. Der tilbydes gratis adgang til trådløst internet i hele huset.
Hvis man ikke har adgang til egen balkon, har man selvfølgelig adgang til hotellets solterrasse, hvor det er muligt at nyde den friske bjergluft efter en lang dags skiløb.

 

Lejlighed til 10 personer

Hotellet har også en stor lejlighed med plads til 10 personer. Lejligheden ligger i en separat bygning ved siden af hotellet, men er holdt i samme hyggelige Tyrolerstil. Lejligheden har 3 soveværelser, hvoraf 2 af dem er med 4 senge samt et værelse med 2 senge. Lejligheden har et køkken inkl. et større spiseområde, samt 2 toiletter, hvor det ene er med bad. Det er muligt at bestille morgenmad på hotellet, selvom man bor i lejligheden.

 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00.

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Gasthof Zellerstubens værtsfrue Beate Ellegast er særlig kendt i Zillertal for hendes varme gæstfrihed og gode køkken. Dette får man rig mulighed for at opleve i hotellets morgenmadsbuffet og i restauranten, der er velrenommeret og kendt for sit gode udvalg af regionale specialiteter. Ønsker man vegetariske eller veganske alternativer, forbereder hotellets restaurant også gerne dette.

Efter en lang dag i bjergene, med ømme ben og kolde snuder kan man slappe af og nyde hinandens nærvær i Gasthof Zellerstubens stemningsfulde bar – og hvis ungerne har mere energi tilbage i kroppen, kan man sende dem ned i hotellets lege- og aktivitetsrum. Hotellet har også elevator, hvis benene ikke er til trapperne efter endt skiløb.

 

Billeder af Gasthof Zellerstuben

Fakta om Gasthof Zellerstuben

Adresse:

Unterdorf 11, A-6280 Zell am Ziller, Austria

Tel: +43 5282 2271

 

 

Afstand til centrum       50 m
Afstand til pist 1500 m 
Afstand til lift 1500 m
Afstand til skibus 10 m
Internet Ja
Skikælder Ja
Pool / wellness Nej
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Gasthof Zellerstuben er ideel for gruppen eller familien som ønsker en central placering og god værdi for pengene.
Gasthof Zellerstuben, Zell am Ziller

Andre hoteller i Zell am Ziller