Øvrig information

Her beskriver vi alt det vigtige om skiferie/skirejser i Østrig

Hvis du landede her på denne side, var det måske fordi du ville vide mere om skirejser. Derfor har vi samlet alt nyttig viden angående Trip Tour, service, kundeservice, skiferie i Østrig, skirejse beskrivelser, godt at vide, vigtigt at vide, sikkerhed, rejsebetingelser, job hos Trip Tour, persondata politik, og meget mere under dette afsnit.

Denne menu-fane på vores hjemmeside som helhed er altid god at få læst igennem, således man har et så godt indblik samt overblik over hvad en forestående bus-, fly- eller kør-selv skirejse indebærer – se også vores transport side. Vi forsøger selvfølgelig altid at holde alt information så aktuel som mulig, samt vil altid tilstræbe at levere endnu mere nyttig information til denne del af vores hjemmeside – derfor kan den være god at vende tilbage til nu og da – specielt vores afsnit om skirejse beskrivelser/inspirationsartikler.

Skulle du som trofast kunde eller ny besøgende ønske noget yderligere uddybet eller beskrevet, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på triptour@triptour.dk. Det vil glæde os meget med feedback, da vi altid ønsker at udvikle Trip Tour ski-universet endnu mere.

Hvorom alting er, så vil du som kunde altid modtage det absolut vigtigste information automatisk til din mail indenfor god tid af afrejsen, da vi ønsker at passe så godt på din skiferie før, under og efter.

Klik på vores links i topmenuen for at læse mere. Vil du rejse til vores mest populære skidestination, skal du læse mere om vores skirejser i Westendorf.

Med venlig hilsen

Trip Tour

 

Rejseforsikring

Husk forsikringen inden skiferien

Trip Tour anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring i tillæg til dit blå sygesikringskort, så du er sikker på, at du er ordentlig forsikret under ferien.

 

Trip Tour samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som tilbyder forskellige forsikringer, der passer til de fleste behov.

Læs mere om forsikringer herunder.

Vejr- & sneinfo

Vejr- og sneinformation

Vi har samlet alle links til lokale vejrudsigter, snedybder og webcams for alle vores destinationer i Østrig. På den måde kan du så følge med i det allervigtigste for din skiferie: vejret - helt op til afrejse. 

 

Trip Tour ønsker dig en rigtig god skiferie.

 

Trip Tour på Facebook

Følg Trip Tour på Facebook!

Bliv opdateret på de bedste tilbud, få løbende nyheder om konkurrencer, snemeldinger og sidste nyt fra pisterne. Følg Trip Tour på Facebook ved at 'LIKE' vores side via linket herunder.undefined

Trip Tour guideservice

Personlig service 24/7 under hele ferien

Hos Trip Tour er personlig service en stor del af skirejsen – både før, under og efter ferien.

 

Vi har altid prioriteret vores rejseledere højt, hvorfor man på de fleste af vores destinationer altid kan møde vores personale.

Alle vores rejseledere er selvfølgelig danske.

Læs meget mere om vores rejseledere her.

Historien om Trip Tour

Vi passer godt på din ferie!

Her kan du læse lidt mere om vores historie, hvem vi er, hvad vi mener der skal til for at være et godt skirejsebureau - og hvorfor vi i over 25 år har arrangeret skirejser til Østrig.

 

Vi sætter altid kunden i centrum, sætter den personlige service højt og gør vores bedste for at passe godt på din ferie.