SPORT HOTEL OLYMP HOCHGURGL ****

Sport Hotel Olymp Hochgurgl

Omgivet af de fascinerende og smukke alper i hjertet af skiområdet omkring Hochgurgl og Obergurgl, ligger Sport Hotel Olymp med en perfekt beliggenhed lige ned til både lift og pist.
Her finder man ski in/out i ordets virkelige betydning, da man har direkte adgang til pisten. På grund af hotellets beliggenhed i Hochgurgl er der også mulighed for nogle smukke vandreture i den omkringliggende natur.

 

Værelser

Sport Hotel Olymp har i alt 79 hyggelige og charmerende tyroler-værelser. Alle med satellit TV, fri WiFi, telefon, badekåber, hårtørrer, safety boks, roomservice samt bad og toilet.

 

Hotellet tilbyder følgende værelsestyper:

  • Superiorværelse A: For 2-4 personer. 30-35 m2. Værelserne tilbyder dobbeltseng samt sovesofa ved ekstra opredninger. Inkluderer hydrosoft-wellnesssauna, lounge område. Balkon.

  • Superiorværelse B: For 2-4 personer. 27-30 m2. Værelserne tilbyder dobbeltseng samt sovesofa ved ekstra opredninger. Inkluderer hydrosoft-wellnesssauna, lounge område. Ingen udeplads.

  • Suite: For 2-4 personer. Ca. 45 m2. Hotellets største værelser, som tilbyder separat soveværelse samt opholdsstue med mulighed for opredning på sovesofaen. Der er hydrosoft-wellnesssauna. Balkon eller terrasse. 

På ankomstdagen kan check-in ske fra klokken 14:00. 

Ved afrejse skal check-ud ske inden klokken 10:00.

 

Restaurant, bar og faciliteter

Hotellet har hydrosoft-saunaer på de fleste værelser, hvilket giver de mest optimale og private afslapningsmuligheder efter en lang dag på ski. Man kan også frit besøge hotellets spaområde med indendørs pool, dampbad og sauna. Solarium, massage og div. skønhedsbehandlinger tilbydes også mod betaling.

Hotellet har en solterrasse med panoramaudsigt og hele tre restauranter, som tilbyder alt fra bjergudsigt og romantik til tyrolsk hygge og seating for større grupper. Lige ved siden af hotellet ligger baren ”Toni’s Alpine Hut,” som samler hotellets gæster efter dagens skiløb. Baren er især populær til afterski.

Hos Trip Tour er halvpension inkluderet i prisen. Om morgenen serveres en stor morgenmadsbuffet og om aftenen en 4-retters menu, hvor man kan vælge imellem fem hovedretter inkl. salatbuffet, frisk frugt og ostebord.

Både indendørs og udendørs parkering tilbydes til hotellets kør-selv gæster.

 

Billeder af hotellet

Fakta om Sport Hotel Olymp Hochgurgl

Adresse: Hochgurglerstraße 1, 6456 Hochgurgl, Austria

Tel.: +43 5256 6491

 

 

Afstand til centrum       300 m (Hochgurgl)
Afstand til pist 50 m 
Afstand til lift 50 m
Afstand til skibus 100 m
Internet Ja (Gratis)
Skikælder Ja
Pool / wellness Ja
Bar Ja
Restaurant Ja
Reception Ja

Priser

For at se vores priser, klik på knappen 'SE PRIS / BOOK REJSE' under feltet 'Book hotellet'. 


Da prisen afhænger af uge nr., antal personer og værelsestype, skal du vælge dette inden den rigtige pris vises.

 

Ønsker du at reservere rejsen efterfølgende, klikker du blot afslutningsvis på 'Send forespørgsel". Vi vil herefter sørge for at reservere det ønskede hotel og så snart vores samarbejdspartner har bekræftet at alt er ok, vender vi tilbage med en bekræftelse på rejsen. Der går typisk 2 hverdage inden vi har alt på plads. 

 

Har du specielle ønsker eller spørgsmål til os, er du meget velkommen til at sende os en mail på triptour@triptour.dk.

BOOK HOTELLET

  • Få pladser tilbage

SE PRIS ELLER BESTIL REJSEN HER

Klik på knappen herunder for at: 
- Se prisen den uge du ønsker at rejse
- Reserver hotellet


SE PRIS / BESTIL REJSETrip Tour anbefaler

Hvis man ønsker luksus og ultimativ komfort på skiferien, så er dette stedet!
Sport Hotel Olymp, Hochgurgl

Andre hoteller i Obergurgl/Hochgurgl