Bobler, skiløb und neujahr 

Nytåret i Danmark bliver ikke sjældent en lidt kedelig affære med gråvejr, tåge og manglende sigtbarhed. Dette lægger selvsagt en dæmper på de ellers så festlige gemytter, og champagnens bobler kan hurtigt få en kedelig eftersmag hos selv den mest feststemte gæst. 

Hvorfor ikke benytte anledningen til at give dig selv og dine nærmeste en vidunderlig oplevelse i stedet? Findes der reelt noget bedre end at starte et nyt år med et forfriskerende vindpust fra bjergenes kolde vinterluft? Forestil dig at mærke, hvordan det forgangne år bliver visket væk med hvert et nyt strejf i den nyfaldne puddersne. Nytår i Alperne byder på storslåede fyrværkeriopvisninger, traditionelle og velsmagende menuer, god stemning og ikke mindst fantastisk skiløb. Tag champagnen med op i bjergenes sne og gør nytårskur med udsigt ud over verdens top. 

 

God plads på pisterne

Både tilrejsende skientusiaster og lokale bjergtrolde anvender fridagene omkring nytår til at afprøve sæsonens spæde skiform og fylde kroppen med bjergluft inden den store skiferie venter senere på sæsonen. Især synes dette at være et trængselsproblem på store klassiske skidestinationer. Her står man i kø ved lifterne og kan knapt nok finde fodfæste på pisternes opkørte eftermiddagssne. 

I Kirchberg, og på de knap 400 km. piste, er trængsel og alarm dog ikke et problem omkring nytårstid! På grund af skisportsområdets sublime infrastruktur og byens placering lige ved pisterne bliver det aldrig rigtigt et problem at finde råderum eller ro på skituren. Især på Gasthof Ski-Rast i Kirchberg oplever man ikke det store rykind fra nær og fjern på de tilstødende pister, da hotellet ligger placeret for foden af en afsidesliggende krog i det legendariske Kitzbüheler Alpen.

Find nytårsturen med Trip Tour 

Rejs eksempelvis til Gasthof Ski-Rast, Kirchberg, Østrig over nytåret og få champagnefrokost på bjerget, nytårsmenu og wellness inkluderet i prisen. Fra kun 6.400 pr. person!

Se mere på www.triptour.dk/tilbud

Mange hilsner 

Trip Tour