KÖNIGSLEITEN - DEN GLEMTE MAGI

Jeg ville ønske, at du havde været der. At du havde fået lov til at opleve dét, som jeg mærkede i hele min krop, da jeg den allerførste gang stod i byen, som senere skulle vise sig at blive mit Heimat.

Bjergtaget, betagen og næsten beruset over, hvor smuk Königsleiten tog sig ud i solstrålernes dans på den nyfaldne sne, faldt jeg ved første øjekast for alperne omkring Königsleitenspitze.
Og jeg håber, at du får lov til at opleve den lykke, som Isskogel, Übergangsjoch og alle de andre vidunderlige bjerge inviterer til.

For Königsleiten er vidunderlig. Og måske også vildt underlig på samme tid.

Det helt vidunderlige ved byen, hvor alle gadenavne lyder ens, er at den omfavner dig, som var du et af dens bysbørn, at skiløbet giver dig mulighed for at opleve seks forskelligartede bjerge, at du kan stå på ski direkte til hoteldøren – og at alle kan være med.

Det helt vildt underlige er, at byen er blevet glemt. Byens vinterstemnings fortryllende magi er som forduftet fra omverdenens bevidsthed. Som om Königsleiten ’no longer got it.’

Men Königsleiten har den stadigvæk – og nu mere end nogensinde før. Med udgangspunkt i Königsleiten står du på ski i det største sammenhængende skiområde i Zillertal: Zillertal Arena. Her findes fantastisk skiløb på alle niveauer, og magien består i, at du reelt har adgang til samtlige af Zillertals 506 km. pister.
Og uanset om du er til træhytter, luksushoteller eller de charmerende, østrigske morgenmadspensionater, så finder du det hele i bjerglandsbyen i 1600 meters højde på den smukke side af Königsleitenspitze.

Lige nu giver Trip Tour dig muligheden for, at du, ligesom jeg gjorde det engang, kan opdage Königsleitens ynde, gæstfrihed og magiske vinterstemning.

Tilbage står bare spørgsmålet: Vil du tage det sikre valg og genopleve de sidste tyve års velbevandrede skiture – eller tør du tage springet og gå opdagelse i et nyt, uudforsket og fortryllende vinterlandskab? 

Læs mere om vores hoteller og destinationen ved at trykke på dette link her eller se nedenstående genveje!

Læs mere om destinationen ved at klikke her! (Åbner i en ny fane)