KUNDESERVICE

Du er altid velkommen til at kontakte Trip Tour, hvis du har spørgsmål før, under eller efter din rejse. Har du spørgsmål inden afrejse, kan du blot kontakte os via kontaktformularen her på siden, pr. mail til triptour@triptour.dk eller ved at ringe til vores hovednummer på 39 62 19 30. Vi findes for din skyld og for at sikre, at du får den bedste ferie.

Skulle du opleve eventuelle utilfredsstillende forhold eller mangler under rejsen i forhold til det, du har bestilt, skal du kontakte Trip Tours rejseledere på destinationen hurtigst muligt. På den måde får vi mulighed for at hjælpe dig med det samme og udbedre eventuelle fejl og mangler, så du kan fortsætte med at nyde ferien.

Hvis ikke det er muligt for os at afhjælpe evtentuelle fejl og mangler under rejsen, skal du kontakte os efter hjemkomst pr. mail på triptour@triptour.dk. Husk altid at opgive dit fulde navn, booking/billetnummer, en skriftlig forklaring på situationen samt en redegørelse af de initiativer, som er gjort på destinationen for at afhjælpe fejlen.

Med venlig hilsen
Trip Tour