OM TRIP TOUR

VI PASSER GODT PÅ DIN FERIE

At holde ferie er for mange mennesker forbundet med den bedste, sjoveste og vigtigste tid på året. Ofte har vi ikke så meget ferie og derfor bliver den oftest ekstra kostbar.

Når den ene ferie er overstået, drømmer vi os som oftest allerede væk til den næste.

Et godt rejsebureau forstår, hvor vigtigt det er at tage vare på denne værdifulde tid. I mange år har Trip Tour med stor glæde varetaget dette ansvar og har i dag en masse glade og tilfredse stamgæster, som år efter år vælger Trip Tour som deres foretrukne rejsebureau, når skirejsen skal arrangeres. Skiferien er for rigtig mange årets højdepunkt - præcis som den også er for os. Det er den aktive ferie, hvor motion og sport kombineres med frisk luft, naturoplevelser, god mad og socialt samvær.
Skiferien er for hele familien, store som små, for vennerne eller arbejdskollegaerne. 

VORES HISTORIE

Siden d. 4. april 1993 har Trip Tour arrangeret skirejser til Østrig og delt begejstringen ved ski, sne, frisk luft og blå himmel med mange af vores gæster. Asger Dahl Hansen, som stiftede Trip Tour, fik ideen til at sælge skiferier, efter at han i en årrække fra 1984 til 1992 havde boet og arbejdet i Westendorf som underviser på en sprogskole og sidenhen som rejseleder for det dengang eksisterende Euroskan Rejser. Efterfølgende blev idé til virkelighed og få år efter var Trip Tour et lille veletableret skirejsebureau i de østrigske alper. I dag er Trip Tour stadig det samme – blot lidt større end for 26 år siden og med lidt flere ansatte. På den måde kan vi servicere vores kunder på bedst mulig vis og sikre, at de får den absolut bedste skiferie.

Trip Tour er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og har været det gennem alle årene. Derfor kan du trygt rejse med os, da alle vores pakkerejser falder ind under garantifondens regler og love. Trip Tour fik et nyt registreringsnummer hos garantifonden i 2014 (reg. nr. 2425), da vi ændrede virksomhedsstrukturen til et anpartsselskab.

KUNDEN I CENTRUM

Hos Trip Tour stræber vi altid efter at være det foretrukne, personlige rejsebureau, som har kunden i fokus både før, under og efter rejsen. Vores gode hotelprodukter i Østrig er nøje udvalgt gennem de sidste mange år – både i forhold til pris, beliggenhed og kvalitet. Vi har altid fået varme anbefalinger fra mange af vores gæster.

Rejser du med Trip Tour, vil vi gøre alt for at give dig den perfekte skiferie på én af vores fantastiske destinationer i Østrig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi på bedste vis kan planlægge din næste skiferie sammen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner

Alle os fra Trip Tour

 

Find og evt. følg os gerne på vores facebook side her! (Åbner i en ny fane)