TRIP TOURS SKIREJSEBLOG

På denne blog kan du lade dig inspirere, da vores skirejser-skribent Thomas - herunder - giver et indblik i nogle af hans bedste råd og oplevelser til skiferien.

Hos Trip Tour elsker vi at stå på ski og derfor vil vi gerne dele vores passion med dig, som måske ønsker at prøve en ny skidestination, men som også elsker gode råd og tips inden, under eller efter skirejsen. 

Hvis du syntes vi mangler at beskrive noget specielt vedrørende skiløb vil vi meget gerne høre fra dig på triptour@triptour.dk, og så tager vi en dialog om det!

Rigtig god fornøjelse!

Guiden til en sikker skiferie

Opdateret februar 2023

Trip Tour samarbejder med Rejseforsikringsguiden.dk og de har lavet en guide til hvordan man kommer sikkert på skiferie.

Guiden er fyldt med tips og råd om både obligatorisk sikkerhedsudstyr til kør-selv ferien, Det blå sygesikringskort, skirejseforsikring inkl. relevante tillægsdækninger.

Westendorf - vores gæsters favorit

Opdateret oktober 2022

Westendorf er vores mest populære rejsemål og mange af vores gæsters favorit, men hvorfor?

Hvad er det, som gør Westendorf så specielt og børnevenligt? Vores rejseskribent Thomas giver her hans version og beskriver denne lille smukke og charmerende by og hvorfor man netop skal vælge Westendorf.

Jul og nytår på ski

November 2020

Alt imens vi danskere stresser os igennem decembers mørke og regn, nyder alperne ofte godt af uanede mængder sne og frost. Oftest er det muligt at opleve bjældeklang i sin oprindelige forstand, når kaneturen glider igennem et ægte vinterparadis i Alpernes sneklædte landskab...

Vi giver her et bud på, hvorfor man skal holde skiferie i Østrig over julen.

De bedste ski-apps til ferien

November 2019

Vi har analyseret markedet for ski-apps, da der findes rigtig mange til både Android og iOS. I denne artikel giver vi vores bud på de bedste og hvilke som kan hjælpe med at tage din skiferie til det næste niveau.

 

Blandt vores favoritter findes både gratis apps og betalingsapps.

Klik på linket herunder og læs meget mere om vores favoritter.

Sikkerhed på bjerget

Marts 2019

Fantastiske og vidunderlige oplevelser venter i sneen, men inden vintereventyret i Alperne starter, er det vigtigt at tage sine sikkerhedsforbehold.

 

Bjergene er uforudsigelige og sneen, vejret samt konjunkturerne er som oftest drilske og uberegnelige.

Vi giver her vores bud på huskeregler og udstyr, du bør læse inden skiferien.

Hvordan får man den bedste kør-selv ferie?

Opdateret september 2022

Der er mange grunde til, at du bør vælge at bruge bilen som transportform til din næste skitur i Østrig, men den mest centrale grund er friheden.

 

I dette blogindlæg har vi samlet den bedste information, til en god kør-selv ferie. Her finder du både tips til turen samt gode råd til den tyske auto-bahn.

Obergurgl/Hochgurgl - "Alpernes diamant"

Oktober 2019

Sublime snesportsforhold, fantastiske hoteller med ski IN/OUT og snesikkerhed har cementeret Obergurgls og Hochgurgls status som et af de mere eksklusive skisportsområder i Østrig.

Skiferie for børn

September 2019

Det evindelige dilemma om, hvor man skal tage hen med børnene eksisterer stadig i bedste velgående. Vi får hver dag spørgsmål om, hvorvidt der er danske skilærere på destinationerne og hvorvidt man kan tage de helt små med i Alpernes vinterparadis.

 

Ydermere møder vi ofte forældre og bedsteforældre, der er i tvivl om, hvilken destination der egner sig til netop deres familie.

Vi har samlet vores bud på de bedste destinationer til den perfekte skiferie for børn.

De bedste trænings-øvelser inden skiferien

Opdateret september 2022

Hvordan bliver man egentligt klar til vinterferiens eskapader ude på de sneklædte pister? Sådan spørger mange sneglade vintersportsentusiaster i tiden op til årets skiferie – og det med god grund!

 

Trip Tour giver her vores bud på den bedst fysiske forberedelse til skiferien, så du minimerer risikoen for skader under ferien.

Kitzbühel - "Verdens bedste Kitzbühel"

September 2019

En lang tradition for at tilbyde alt det bedste inden for skisport, skiløb, kogekunst, shopping og underholdning har cementeret Kitzbühels status, som det mest legendariske skisportsområde i Alperne....

Königsleiten - Den glemte magi

August 2019

Jeg ville ønske, at du havde været der. At du havde fået lov til at opleve dét, som jeg mærkede i hele min krop, da jeg den allerførste gang stod i byen, som senere skulle vise sig at blive mit Heimat....

Tyrol er smukt - se mere her!

Læs mere om de smukke sne-rige ski resorts i Tyrol i Østrig ved at klikke her! (Åbner i en ny fane - og et lille tip er at man kan bruge søgefeltet til at finde specifikke skidestinationer) (Du bliver ledt til tyrol.com)

Husk at Trip Tour også kan arrangere skræddersyede skiferie, så er der en destination du synes lyder spændende, så kan vi helt sikkert hjælpe med at arrangere skituren dertil, i samarbejde med vores lokale leverandører.

FIND DIN SKIFERIE HER

Hvor går skiferien hen i år?

Hos Trip Tour passer vi godt på din ferie og vi elsker at hjælpe vores kunde med, at arrangere årets højdepunkt - nemlig skiferien. 

 

Klik på linket herunder og se alle vores spændende skiområder i Østrig.

OBERGURGL/HOCHGURGL

Alpernes diamant

  • Østrigs højst beliggende skiområde
  • 120 km piste i alle sværhedsgrader
  • Eksklusiv indkvartering og skifaciliteter
  • Perfekt hvis du vil have det lille ekstra
  • Egnet som kør-selv ferie eller med fly

Læs mere om området og vores hoteller her