TRIP TOUR GUIDESERVICE

PERSONLIG SERVICE

Hos Trip Tour er personlig service en stor del af skirejsen – både før, under og efter ferien. Vi har altid prioriteret vores rejseledere højt, hvorfor man på de fleste af vores destinationer og på alle rundrejser, hvor det er angivet, altid kan møde vores personale. Alle vores rejseledere er selvfølgelig danske.

Vores rejseledere findes på destinationen for din skyld. De kan kontaktes døgnet rundt og vil altid være behjælpelige ved eventuelle spørgsmål og hvis man på anden vis har brug for hjælp. De kender lokalområdet godt og hjælper vores gæster med bl.a. skiudlejning, tips til gode restauranter, butikker og tilmelding til skiskolen. Vi samler også de gæster, der ønsker det, og gennemfører pistevisninger, så man fra starten kan blive fortrolig med skiområdet. 
Det plejer at være en rigtig hyggelig dag, hvor man også møder andre af Trip Tours gæster.

24 TIMERS TILGÆNGELIGHED UNDER HELE DIN FERIE

Vores rejseledere er tilgængelige 24/7 på telefonen og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for hjælp under ferien. 

Trip Tour tilbyder guideservice på destinationerne: Westendorf, Kirchberg og Zell am Ziller.
Her møder du rejselederne på hotellerne, på pisterne eller ved skiskolen i Westendorf.
I Sölden, Königsleiten, Fiss og Obergurgl/Hochgurgl er vores guider tilgængelige via telefonservice og kan kontaktes 24/7, hvis du får brug for hjælp.

Vi er her for din skyld og for at sikre, at du og dit rejseselskab får en fantastisk ferie.

Velkommen!

 

Find og evt. følg os gerne på vores facebook side her! (Åbner i en ny fane)