VERDENS BEDSTE KITZBÜHEL

En lang tradition for at tilbyde alt det bedste inden for skisport, skiløb, kogekunst, shopping og underholdning har cementeret Kitzbühels status, som det mest legendariske skisportsområde i Alperne. Den sagnomspundne Hahnenkamm, hvor multiple af verdens dygtigste skiløbere hvert år udfolder deres fantastiske egenskaber, og det tilbagevendende Snow Polo World Cup, er blot uddrag af et utal af fabelagtige elementer og begivenheder, som hvert år tiltrækker nogle af verdens rigeste, berømtheder og andre dygtige skiløbere til Kitzbüheler Alpen.


I en lang årrække har Kitzbühel præget alverdens ranglister over verdens bedste skisportssteder – og i år er ingen undtagelse. Både National Geographic, sitet ’European Best Destinations’ og ’Skiresort.info’ har med fem stjerner udvalgt det eventyrlige Kitzbühel som et af verdens bedste skisportsområder. Særligt vægtes det, at selvom der hvert år køres World Cup skiløb nedad Die Streif på Hahnenkamm, så egner Kitzbühel sig både til børn, lettere øvede og øvede skiløbere.

Det berømte vinterparadis byder på mere end 449 kilometer sammenhængende piste, 290 kilometer langrendspiste og uanede mængder af uforglemmelige oplevelser.   

Salzburg Super Skipass
Når man køber et liftkort til Kitzbüheler Alpen, så indebærer det ikke blot det sagnomspundne, luksuriøse område. Med Salzburg Super Skipass får man adgang til verdens største liftkortområde. For at skabe udvikling i skisporten er 22 af Østrigs bedste skiområder gået sammen om at skabe ét eminent liftkort. Det nye Super Skipass giver adgang til mere end 2.750 kilometer piste og 938 lifte i bjergene omkring blandt andet St. Johann in Tirol, Saalbach Hinterglemm, Kitzbüheler Alpen, SkiWelt Wilder Kaiser, Zell am See, Kaprun, Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau og 3 Länder Freizeit Arena.
 
Det bedste af to verdener
Som var det et folkeeventyr, er Gasthof Ski-Rast*** placeret midt imellem Kitzbüheler Alpens og SkiWelt Wilder Kaisers imponerende bjerge. Fire kilometer uden for den lille by, Kirchberg, er det muligt at vågne op til en udsigt, der er åndeløst smuk – hver dag. Det charmerende hotel, der lige har renoveret deres værelser og wellnessområde, ligger for foden af pist 31 og lige ved siden af den store lift, Pengelstein, der fører én videre op i Kitzbühels hvide bjerge.

Som tidligere skrevet, er Kitzbüheler Alpen ikke det eneste tilgængelige skisportsområde fra Gasthof Ski-Rast.
Få meter fra hotellets indgangsparti kører skibussen i pendulfart til liften, Ki-West, der fører op i SkiWelt Wilder Kaisers snehvide himmel. Mange af Trip Tours faste gæster har ligesom de lokale tyrolere opdaget, at Gasthof Ski-Rast er det perfekte udgangspunkt for en dag på ski. Såfremt man kan lide uberørte pister, god plads og følelsen af at være alene på bjerget en smuk morgen i solskin, så får man ikke en bedre mulighed end her!

Tag den første skibus om morgenen fra Ski-Rast til Ki-West og få den lange Ki-West nedkørsel helt for dig selv i de to første timer om morgenen, da skiløberne fra Westendorf skal igennem flere pister og fire lifte, før de kan nå over til den smukke, lange pist.

Hvis skibusser, forskellige skiområder og mange lifte lyder for bøvlet, tilbyder Trip Tour guidede ture i både Kitzbüheler Alpen og SkiWelt Wilder Kaiser helt gratis. Dette kan være en klar fordel, hvis det er første gang, du besøger området.

Bo på Gasthof Ski-Rast *** og oplev det bedste af to verdener. Som noget særligt får man gratis skileje til børn under 10 år, hvis I er to voksne, der lejer ski samme antal dage.

Læs mere om vores hoteller og destinationen ved at trykke på dette link her eller se nedenstående genveje! 

Læs mere om destinationen ved at klikke her! (Åbner i en ny fane)

Hoteller i Kirchberg